E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKaramehmet'e şok---

Karamehmet'e şok

Karamehmet'e şok
24 Ekim 2012 - 06:39 borsagundem.com

Elektrik özelleştirmelerinde para bulamadığı için teminatları yanan Karamehmet'e bir şok daha1

2012 yılı Mehmet Emin Karamehmet için zorlu geçiyor. Elektrik özelleştirmeleri, Turkcell'deki yönetim sorunları derken şimdi de ihalesi iptal edildi.
Sabah'ın haberine göre, Turkcell'de Rus ortaklarla sorun yaşayan, elektrik dağıtım özelleştirmelerinde ise 142.6 milyon dolarlık teminatı yakarak şirketleri bir türlü devralamayan Türkiye'nin en zengin işadamlarından Mehmet Emin Karamehmet'e bir darbe de otomotivden geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, son zamanlarda Savunma Sanayi Müşteşarlığı'na yeterli zamanda teslimat yapamadığı iddiasıyla gündeme gelen BMC'nin ihalesini iptal etti. Belediye, Mehmet Emin Karamehmet'e ait olan Çukurova Holding'in büyük ortak olduğu BMC'ye 1 yıl boyunca tüm kamu ihalelerini yasakladı. Bu kararın ardında 100 belediye otobüsünün zamanında teslim edilememesi yatıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ejder01 Kasım 2012 22:31

    kalitesss düşük seni seni yüce yaradan seni dahada beter etsin alma mazlumun ahını ceksin ahesta ahesta

  • salo195731 Ekim 2012 09:47

    İHALE VERENLERE BAK,İHALE ŞARTLARINI YERİNE GETİRMEYENLERE BAK.AL BİRİNİ VUR DİĞERİNE.MEHMET EMİN KARAMEHMET SÖZÜNDE DURMAMIŞ CHP BUGÜNE KADAR BU ÜLKEDE HANGİ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİDE DİĞERİNE MANA BULUYOR.SANIRIM YAN CEBİME KOY OLAYI BİTTİ ONDANDIR,YOKSA CHP BÖYLE YAĞLI KUYRUĞU BIRAKMAZ.

  • Denge24 Ekim 2012 22:08

    Özellikle Askeri araç KİRPİ yapmının geçerli bir neden yokken, siparişler doluyken,askereriyeden sürekli talep varken çeşitli bahanelerle siparişleri teslim etmeyip üretimi durdurması yada askıya alması bu adamın hiçte iyi niyetli biri olmadığı hissi uyandırıyor bende.Birde Türkcell için bir gecede karar çıkartıyor sayın yetkililer tük kalmalı ulan bu adam yüzünden mayın saldırısı sonucu ölen askerler olursa ne denecek ailelere Karamehmet efendinin keyfi yetmediği için kirpiler teslim edimediği içinmi şehit oldular denecek.ABD gibi art niyetli olanlar tarihe gömülecek tıpkı Uzanlar gibi.

  • DASKIN24 Ekim 2012 21:57

    Yalnız BMCnin zora düşmesi üzücü bir durum orada Türk mühendislerinin emekleri yerli sermaye tarafından üretiliyordu.Fabrikayı adamcağız yıllardır ayakta tutmaya çalışıyordu,devlete vergi,insanlara iş veriyordu.Kapanırsa yazık olur,boşluğu ithal ürünler doldurur,başka ülkeler kazanır.Mehmet beyin parası kendisine ölene kadar yeter ama bir kişiye iş oluşturmanın maliyeti çok yüksektir.Bir de ufacık katkı Tükcelldeki ortağı zannedersem İsveçli Rus değil.Borsagündem ailesinin bayramını kutlarım.

  • hakkı 24 Ekim 2012 11:54

    ondan sonra bazı ileri zekalılar turkcell turk kalmalı gibi demogoji yapıyor altı ustu bir şirket telekom yabancıya satıldı vodafone yabancıya satılmadı satıldıda ne oldu yada turkcelin ne farkı var turkcell turk kalsında karamehmette kalmasın boyle acayip bir memleket işte

  • efe24 Ekim 2012 09:35

    Her işe burnunu sokan ve hiçbirini tam yapmayan bir kişi

  • kulper24 Ekim 2012 06:50

    her işinde sıkıntı yaşıyorsa yanlış bir şeyler vardır