E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKardemir hakkında şok iddia!---

Kardemir hakkında şok iddia!

Kardemir hakkında şok iddia!
28 Aralık 2010 - 10:53 borsagundem.com

Kardemir'in sendikası ÇELİK-İŞ sendikası acaba hangi uluslararası örgütlerle bağlantılı?

Küresel sermaye’nin ağababaları, geçen yüzyılın başından beri 1920’lerde verdikleri karar çerçevesinde tüm dünyayı örümcek ağlarıyla sarıyorlar. Ulusal ekonomileri felç ediyor, hükümetleri deviriyor, eğitime el koyuyor, ulusal kültürü yozlaştırıyor, tek dili tek dini dayatıyorlar. Kurdukları masonik örgütlerle tüm ülkelerin kılcal damarlarına giriyorlar.
2. Paylaşım savaşı sonrası dünya enerji kaynaklarına ve enerji yollarına hakim olmak için bir plan yaptılar. Amerikan ve İngiliz istihbarat örgütleri işbirliğiyle hazırlanan raporlarda, küresel sermayeye DİRENÇ NOKTALARININ ‘öldürülmesi’ çalışmalarına ağırlık verildi.
Sermayenin azgın gidişine DUR diyen demokratik örgütlenmeler, SENDİKALARDI. O halde bu örgütlerin zaptu rapt altına alınmaları şarttı.
Tüm dünyada sendikaların denetim altına alınması için harekete geçildi.. Tüm ülkelerde küresel sermayenin çıkarları doğrultusunda hareket edecek SARI sendikalar oluşturuldu. Böylece ‘demokratikmiş’ gibi görünecek ama işçi hareketini zehirleyeceklerdi.
Küresel sermaye ve hizmetindeki istihbarat örgütleri, sahte sendikaları ve bağlı konfederasyonları 2. dünya savaşı ertesinde sahneye çıkardı.
Bu sendikalar aslında ‘SERMAYENİN HİZMETKARLARI’ydı.
En önem verdikleri alanlardan biri DEMİR ÇELİKti.
O nedenle bu alanda faaliyet gösteren sendikalara büyük önem verildi.
Önce İsviçre’nin Cenevre kentinde metal işçileri için bir federasyon kuruldu.
Adı Uluslar arası Metal İşçiler Federasyonu (International Metalworkers’ Federation) idi.(www.imfmetal.org)
Bu federasyon da merkezi Brüksel’de olan bir Konfederasyona bağlıydı.
Özgür Sendikalar Konfederasyonu (İnternational Confederation of Free Trade Unions). 150 milyon işçinin içinde yeraldığı Konfederasyon, 53 ülkeden sahte sendikaları bünyesine toplamıştı.
Kurucular Amerikan ve İngiliz istihbarat servisleriyle ilişkili sözüm ona ‘özgür’ sendikalardı, ve İŞÇİ KARŞITI, SERMAYE YANLISI oldukları 60 yıllık tarihlerinde her adımlarına yansıdı. İşte Özgür Sendikalar Konfederasyonu böyle kuruldu. Maddi desteği Amerikan gizli operasyonlar merkezi ve CIA’den sağlanıyordu. Tüm ülkeleri örümcek ağı gibi saracaklardı. Görevleri ‘Gerçek sendikaları’ boğmak yok etmekti..
Gelelim Atatürk’ün imzasını taşıyan KARDEMİR’de yuvalanmış sendikanın gerçekliğine. İşçi haklarını savunmak bir yana , kölelik sistemini sürdürmeyi öngören, işçiyi işçiye düşman eden kararların altına imza atan ÇELİK-İŞ sendikası acaba hangi uluslar arası örgütlerle bağlantılı?
WEB sayfasında (http://www.celik-is.org/index.html), bağlı olduğu ÜST KURULUŞLAR’dan biri olarak Uluslararası Metal İşçiler Federasyonu’nu adres gösteriyor..
Uluslararası Metal İşçiler Federasyonu ise CIA eliyle kurdurulan, ÖZGÜR (!) SENDİKALAR KONFEDERASYONU’nun bir üyesi…
Çelik-İş’e bağlı işçilerimiz, acaba küresel sermayenin CIA eliyle kurdurduğu bir konfederasyona bağlı olduklarını biliyorlar mı?
PKK’yı tarih sahnesine iten, Türkiye’de darbelere imza atan, PKK ASALA terörünü başımıza bela eden Batı istihbaratı uzunca bir süredir her çeşit iş kolunda SAHTE sendikacılığın da arkasında.
Bilmeyenler araştırsın.. dahasını bulacaklar!
Kardemir’in yiğit işçilerine, sömürülen, korkutulan, baskı altında tutulan, köleleştirilen, kendi fabrikasında kendi emeğine el konan emekçilerine duyurulur…
Banu Avar
Odatv.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tc. vatandaşı03 Ocak 2011 16:34

    sadece çelik iş sendikası mı o örgüte üye ya TÜRK METAL.....

  • kalfor0629 Aralık 2010 21:54

    böyle şeylerin olduğu yıllardır bilinir tabi bu kadar isabetli açıklanamamış. umarım emekci arkadaşlar bunların farkında tabiki başdakilerde... teşekkürler açıklamaların için aynur hanım emekci kardeşlere ALLAH'(c.c)kolaylık versinn...