E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKARSAN HİSSELERİNİ YÜKSELTEN HABERE AÇIKLAMA GELDİ---

KARSAN HİSSELERİNİ YÜKSELTEN HABERE AÇIKLAMA GELDİ

KARSAN HİSSELERİNİ YÜKSELTEN HABERE AÇIKLAMA GELDİ
03 Mart 2010 - 22:11 borsagundem.com

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret ''Mia'' adlı elektrikli otomobil projesi ile ilgili olarak Cenevre Otomobil Fuarı'nda teknik bilgi alışverişinde bulunduğunu belirterek görüşmelerin ayrıntılarını açıkladı

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş, ''Mia'' adlı elektrikli otomobil projesi ile ilgili olarak Cenevre Otomobil Fuarı'nda teknik bilgi alışverişinde bulunduğunu, konunun değerlendirmeye alındığını bildirdi. Karsan'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketle ilgili basında çıkan haberlere ilişkin bilgi verildi. Açıklamada, bugün yazılı basında yer alan haberlerde Karsan'ın ''Mia'' adlı elektrikli otomobil projesi ile ilgilendiğinin belirtildiği hatırlatılarak, dünya otomotiv sanayinin geleceğinde önemli bir yere sahip olan elektrikli otomobil üretiminin Türk otomotiv sanayi için önemli bir fırsat olduğunu bilen ve gelişmeleri takip eden Karsan'ın, Cenevre Otomobil Fuarı'nda söz konusu proje ile ilgili olarak teknik bilgi alışverişinde bulunduğu, konuyu değerlendirmeye aldığı kaydedildi. Açıklamada, ''Mevcut durum itibariyle 'Mia' projesi ile ilgili olarak yapılmış herhangi bir anlaşmamız bulunmamaktadır. Gelişmeler olduğu takdirde kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır'' denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)