E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal Bursa'dan galip çıktı---

Kartal Bursa'dan galip çıktı

Kartal Bursa'dan galip çıktı
23 Eylül 2011 - 07:35 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş deplasmanda Bursaspor'la karşılaştı

Lige iyi başlayıp 2'de 2 yapan Timsah'ın, Ankaragücü karşısında moral bulan Kara Kartal'ı ağırladığı maçta büyük çekişme yaşanması bekleniyor. Hedefi şampiyonluk olan iki takımın mücadelesinde siyah-beyazlı taraftarlar statta olmayacak.
Zorla maç öncesi Bursaspor'da sadece Sestak cezalı durumda... Beşiktaş'ta ise Guti, Hilbert, Almeida, Ersan, Mehmet Akyüz, Bebe ve Alves kadroda yer almıyor.
İLK'LER
Bursaspor: Carson, Basser, Serdar, İbrahim, Vederson, Turgay, N'Diaye, Adem, Ozan, Batalla, Bangura
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Egemen, Sidnei, İsmail, Quaresma, Sivok, Fernandes, Aurelio, Simao, Edu KARŞILAŞMADAN AYRINTILAR
- Dk. 7: Bursaspor Bangura'nın golüyle 1-0 öne geçti...
- Dk. 25: Bursasporlu Bangura mücadele içinde Egemen'e arkadan tekme attı...  Ardından Bangura ile yan hakem arasında bir konuşma geçti ve maçın hakemi Yunus Yıldırım yeşil-beyazlı oyuncunun yardımcısına küfür ettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kart gösterdi.
- Dk. 79: Sarı kartı bulunan Quaresma yerde rakibine tekme atınca ikinci kartı da görerek kırmızı kartla oyundan atıldı.
- Dk. 87: Beşiktaş Sivok'un golüyle skora dengeyi getirdi...
- Dk. 90: Beşiktaş Holosko'nun golüyle 2-1 öne geçti...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)