E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal kendini yaktı!---

Kartal kendini yaktı!

Kartal kendini yaktı!
06 Kasım 2011 - 23:10 borsagundem.com

Gençlerbirliği, ilk yarısını 2-0 geride kapadığı maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle Beşiktaş'ı 4-2 devirdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş henüz 4. dakikada Ernst'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından eski Gençlerbirliği oyuncusu Mustafa Pektemek'le bir gol daha bulan Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Ancak maçın ikinci yarısında tüm roller değişti ve Gençlerbirliği 54'te Herve Tum, 56'da Hurşut'la skoru bir anda 2-2'ye getirdi. Maçın 78. dakikasında ise Kiev kahramanı Egemen'in kendi kalesine attığı golle Gençlerbirliği 3-2 öne geçti. Maçın son dakikasında ise Erdal farkı 2'ye çıkardı ve Gençlerbirliği sahadan 4-2 galip ayrıldı.
Beşiktaş bu şok mağlubiyetle ligde 17 puanda kalırken, Fenerbahçe'nin mağlubiyetle kapadığı kritik haftada 7. sıraya geriledi. Gençlerbirliği ise puanını 14'e yükseltti.
Beşiktaş ligin 11. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlarken, Gençlerbirliği Sivasspor'a konuk olacak.
GUTİ, FERNANDES VE EDU YOK
Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne konuk olan Beşiktaş'ta Guti, Fernandes ve Edu kadroda yer almadı. Teknik direktör Carlos Carvalhal, son haftalarda olduğu gibi Guti ve Fernandes'i Gençlerbirliği kadrosuna almadı. Performansıyla eleştirilen Edu da kafileye dahil edilmezken, bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları süren İbrahim Toraman, Rüştü, Ekrem ve Muhammed Demirci de kendilerine maç kadrosunda yer bulamadı.
TARAFTAR YANLIZ BIRAKMADI
Gençerbirliği ile Beşiktaş arasında yapılan maça evsahibi takım taraftarları fazla ilgi göstermezken, Beşiktaş taraftarları kendilerine ayrılan tribünün tamamını doldurdu. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesinden başlayarak yaptıkları tezahüratlarla takımlarını desteklerken, takımın ısınmak için sahaya çıkmasıyla birlikte daha da coşkulu bir görüntü sergilediler. Beşiktaş taraftarları, futbolcuları tek tek tribüne çağırarak zorlu maç öncesi moral verdiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)