E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal'a ikinci şok!---

Kartal'a ikinci şok!

Kartal'a ikinci şok!
21 Kasım 2011 - 19:30 borsagundem.com

Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'a Necip'ten sonra Veli Kavlak'tan da kötü haber geldi

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında dün akşam Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, ligin 12. haftasında 27 Kasım günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana derbi maçında sakatlanan Necip ve Veli katılmadı.
Kulüp doktoru Devrim Urgun, Galatasaray maçında aldığı darbe nedeniyle cilt altı adalesinde yaklaşık 10 santimetre boyunda, 5 santimetre derinliğinde bir yarılma meydana gelen Necip'in dün akşam gerçekleştirilen ameliyatının ardıdna tedavisine devam edildiğini belirtti.
Doktor Urgun sağ kasığında darbeye bağlı sertleşme olan Veli Kavlak'ın da tedavisine başlandığını söyledi. Veli'nin hafta içinde yapılacak kontrolleri sonrası Trabzonspor'a karşı forma giyip giyemeyeceğinin netleşeceği belirtildi.
Antrenmana ayrıca A2 takım maçı kadrosunda bulunan Burak Kaplan, Atınc Nukan, Mehmet Akyüz, Tanju Kayhan ve Umut Kaya da katılmadığı öğrenildi.
Ayrıca sakatlıkları süren Ekrem Dağ ve Muhammed Demirci'nin ise koşu çalışmalarına sürdürdüğü, Ersan Gülüm ise özel çalışma programına devam etti.
Anternör Carlos Carvalhal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanın kısa tempolu koşular ile başladığı belirtildi.
Pas çalışmasının yer aldığı dar alan çalışması ile devam eden antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Antrenmana Galatasaray derbisinde forma giyen oyuncucları koşu yapmakla yetindikleri belirtildi.
Yarını izinli geçirecek olan Siyah Beyazlı takım, hazırlıklarını çarşamba günü saat 11.00'de basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)