E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal'a sanal golcü---

Kartal'a sanal golcü

Kartal'a sanal golcü
31 Temmuz 2012 - 06:55 borsagundem.com

Beşiktaş yeni golcüsünü internet üzerinden bulacak

Transferde acele ederek hata yapmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni transfer üssü yapacak. Yabancı golcü için bünyesindeki bütün hocalara maç izleme talimatı veren siyah-beyazlılar, tüm dünya liglerini tarayarak en uygun ismi bulmak için çalışacaklar.
Avrupa kupalarında çıkan rakiplerin maçlarını analiz etmek için kurulan bilgisayar sisteminden, transfer çalışmalarında da yarlanmak isteyen yönetimin, hem A takımında, hem de alt yapıdaki hocalar aracılığıyla dünya liglerindeki golcüleri izlediği öğrenildi. Şu ana kadar izlenen oyuncular arasında gelecek vaat eden gençleri de not alan siyah-beyazlı hocalar, göze çarpan başka mevkideki yetenekleri de rapor haline getirerek bir dahaki sezonun transfer gündemini belirliyorlar.
Transferde kulüplere ve menajerlere mümkün olabildiği kadar az para vermek isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin, bu sistemden çıkan raporları, yeni sezonda dünya liglerini takip edecek isimlere vererek, bu oyuncuları bir kaç kere çıplak gözle seyrettirmeyi hedefliyor.
Teknik Direktör Samet Aybaba organizatörlüğünde, belirlenen oyuncuları birçok kez izleyecek olan yönetim, bu şekilde futbolcunun başarı ortalamasını görmüş olacak. Siyah-beyazlılar, bulacakları oyuncunun sadece futboluna değil, karakterine de büyük önem verecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)