E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal'dan farklı tarife---

Kartal'dan farklı tarife

Kartal'dan farklı tarife
30 Ağustos 2011 - 06:59 borsagundem.com

Beşiktaş, Sarıyer'i hazırlık maçında 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 3-0 kazandı. Siyah-beyazlı takımın gollerini Quaresma (2) ve Veli Kavlak kaydetti.
Mete Kalkavan’ın yönettiği karşılaşmaya siyah-beyazlılar Cenk, Hilbert, Atınç, Aurelio, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Veli Kavlak, Tanju, Sidnei, Ernst ve Quaresma onbiriyle çıktı.
Karşılaşmaya kontrollü başlayan Beşiktaş, ilk pozisyonunu 2. dakikada Mehmet Akyüz’le buldu. Bu pozisyondan yararlanamayan siyah-beyazlı ekip, 19. dakikada Mustafa Pektemek’in sağ çaprazdan çektiği şutla gole yaklaştı. Sarıyer, 40. dakikada çok etkili bir pozisyonda Cenk’i geçemedi. İlk yarının bitimine 3 dakika kala sahneye çıkan Veli Kavlak, Quaresma’nın ara pasını iyi değerlendirdi ve siyah-beyazlı takım soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, Quaresma’nın sol çaprazdan gönderdiği şutla ilk ciddi pozisyonunu yakaladı. 55. dakikada Quaresma’nın düşürülmesiyle siyah-beyazlılar penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Q7, topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra Mehmet Akyüz’ün pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Quaresma, ayağının dışıyla sert vurdu ve Portekizli oyuncumuz farkı 3’e çıkartan golü attı (3-0). 59. dakikada Mehmet Akyüz yerini Muhammed Demirci’ye bırakırken, Fabian Ernst’in yerine Michael Fink, Cenk Gönen’in yerine ise genç kaleci Umut Kaya oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın yıldızı olan Quaresma’nın 75. dakikada kullandığı frikik az farkla auta çıkarken; Mustafa Pektemek, 83. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyondan yararlanamadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)