E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKartopu kavgası silahlı çatışmaya dönüştü---

Kartopu kavgası silahlı çatışmaya dönüştü

Kartopu kavgası silahlı çatışmaya dönüştü
13 Mart 2022 - 00:57 borsagundem.com

Bir grup gencin kartopu oynadığı sırada attığı kar, sokaktan geçmekte olan başka bir gruba isabet etti. Kartopunun isabet etmesi nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı

Beyoğlu'nda kar topu oynayan iki grup arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, 6 kişi yaralandı. 
Olay, akşam saat 21.15 sıralarında Tophane Hacımimi Mahallesi Karabaş Mektebi Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede bir grup gencin kartopu oynadığı sırada attığı kar, sokaktan geçmekte olan başka bir gruba isabet etti. Kartopunun isabet etmesi nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı.

Kavganın büyümesi üzerine kartopu isabet eden gruptan bazı kişiler, silahla karşı gruba ateş etti. Kurşunların isabet ettiği 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Ateş eden grup olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerine şerit çekerken Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de bölgede delil araştırması yaptı. Yapılan çalışmalarda olay yerinde çok sayıda boş kovan olduğu görüldü. Ayrıca yaşanan kavga bölgede bulunan işyerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Öte yandan polisin ilerleyen saatlerde yaptığı çalışmada kavgaya karışan 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor. 





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekno papaz 14 Mart 2022 00:11

    Gerçekten g. Zekalısınız

  • xyz13 Mart 2022 16:57

    Arkadaş şaka gibi. Cehalet mi desem yoksa millet ülkede kafayı yedi mi desem. Allah sonumuzu hayreylesin. Dünyada en çok antidepresyon hapının ülkemizde satılmasını daha iyi anlıyorum. Sonunda hepimizi tımarhanelik yapmaya yemin etmişler. Kim mi? Siz biliyorsunuz onları.

  • KARA BORSA13 Mart 2022 16:06

    polisten, jandarmadan ,yargıdan kısacası devletden korkan insanlar, işinde gücünde ,alınteri ile nafakasını kazanan.namuslu şerefli , insanlar ..,kormayanlar ise bunların tam tersi hayat tarzı süren insanlar, şunu hiç, ama hiç unutmayalım , çok degil, bundan çok kısa bir süre önce, örganize suç örgütü liderleri binlerce insanla meydanlarda  miting yapmıştı,bu mitingleri ne polis, ne jandarma, ne yargı, nede devlet gördü.tv lerdeki ergen dizileri ( Deli Yürek ,cortlar vadisi ,çukur, tümsek say say bitmez ) ilede bunu halkımıza kanıksattılar

  • sahin kuş 13 Mart 2022 12:01

    Türkiyede silahsızlanma seferberliği başlatılmalı. kanun gücü dışında kimsenin silah taşıması yasaklanmalı

  • Mucise Reis ;)13 Mart 2022 11:47

    Gerçekten de, en ufak bir durum karşısında elini silaha atan biri nasıl ruhsat alabilir ? Bu silah ruhsatları testleri yıllık olarak yenilenmeli.  Bu kadar basit mi ? .Kendimizi korumak için silah ruhsatı alıcaz eee, böyle durumda silah çeken biri karşısında bizde çekip çatışmaya mı giricez?  :D Ya sir futbolsu hastanede ateş etti, silah çekti mahkemelere gitti , siyasi bişeler sıgındı ne oldu ? hala o kişide silah var ise ? ben Türkiye de yaşamıyorum demektir :D bu hukuksuzluk ile bir ülke gleişmez. eğer ruhtasız silah ile geziyorsa ? o daha vahim bir durum. Silahla kim gezer ? devlet memuru, belirli normları geçmiş, gereklit estleri psikolojı vb aşmış denetimli silahlar... normal vatandaş da silah ne alaka ? olay ciddi incelenmeli ama siyasi destekli ise, her kurumun üzerinde üsütn kişi ile hiç bişe olmaz. parti girdimi devlet işlemez oldu malesef...

  • Türkoğlutúrk 13 Mart 2022 11:33

    Al sana yeni Türkiye.yerli diziler sayesinde heryer kabadayı,yakında heryer kolona.yasasin ABD li danışmanlar.

  • xyz13 Mart 2022 17:01

    Zaten tarihi dizilerde nasıl racon kesileceği ve posta koyulacağı öğretiliyor. Dizideki çocuklar bile elinde tahta kılıç talimde veya cengaverlik masalları anlatılıyor. Kitap okuyanı araki bulasın.

  • BORSACI13 Mart 2022 11:32

    sudan sebeplere bakmak manasız yesinler bir birini.

  • Hesapsız13 Mart 2022 11:24

    Kartopundan  altı yaralı. Millet olarak kafayı yedik. AB ye almıyorlar diye bağırıyoruz, bunları alıpta başlarına dert mi alsınlar! 

  • baran13 Mart 2022 11:23

    Bu  ergen manyaklığından başka bir şey değil.  Filmler diziler  köksüz kültürsüz entel züppelerin yaptığı sanat bu kadar oluyor.  Filmlerde ters ters bakmalar havadan nem kapmalar, racon kesmeler topluca gençliği bu hale getirdiniz!  Ondan sonra saygı itibar göremediğinizden  yakınıp halkı aşağılamaya kalkarsınız!  Tıpkı kendinizi gibi megaloman ve narsist  manyaklar  sürüsü oluşturdunuz.  Her yapılan kötülüğün bedeli var bilesiniz.  

  • Hehe13 Mart 2022 09:04

    Yok arkadas herkeste birseyler millet iyice kasiniyor rusyasi abdsi degil hepimiZde bir bo.. var nedir yaa kartopundan catismaya