E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKASAR TEKSTİLBANK'TAN ÇEKİLDİ---

KASAR TEKSTİLBANK'TAN ÇEKİLDİ

KASAR TEKSTİLBANK'TAN ÇEKİLDİ
05 Kasım 2008 - 10:46 borsagundem.com

TEKSTİLBANK, Fransa Bank ve temsilcileri ile gizlilik anlaşması imzalandığını ama satış sürecine dahil olmadıklarını duyurdu.

Tekstilbank'tan basında çıkan habere ilişkin olarak Borsa Başkanlığı'nca istenen açıklama için gönderilen yazıda, şirketin ana hissedarı GSD Holding'in bankada sahip olduğu payların tamamı veya bir kısmının muhtemel alıcılara satışı ile ilgili olarak yetkilendirdiği yatırım bankası JP Morgan PLC tarafından yürütülen sürecin halen devam ettiği, yürütülen görüşmelerin yurtdışı piyasa koşullarına bağlı olarak kamuya özel durum açıklaması yapmayı gerektirecek bir aşamaya henüz gelmediğine işaret edildi. Muhtemel alıcılarla imzalanan gizlilik sözleşmesi gereği, görüşmelerle ilgili yatırımcı bazında bilgi verilmesinin mümkün olmadığı vurgulanan yazıda ‘Gizlilik sözleşmelerine aykırı davranılması nedeniyle yasal hakkımızı saklı tutuyoruz' denildi. İşadamı Sinyora'ya Tekstilbank'ı sordu DIŞ Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK), Türk-Lübnan İş toplantısında Lübnan Başbakanı Fuad Sinyora'ya ‘Lübnanlı işadamları Türk bankalarına neden ilgi göstermiyor' sorusu soruldu. Başbakan Fuad Sinyora ‘Türkiye ekonomisinin büyüklüğünün farkındayız. Lübnan bankaları, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de mevcuttur ve yatırım yapmaktadır biz de onları desteklemeliyiz' dedi. STAR

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)