E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasımpaşa, Karim Hafez'i kadrosuna kattı---

Kasımpaşa, Karim Hafez'i kadrosuna kattı

Kasımpaşa, Karim Hafez'i kadrosuna kattı
01 Şubat 2019 - 02:32 borsagundem.com

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa, transfer döneminin son anlarında bir ismi daha kadrosuna kattı. Lacivert-Beyazlılar, Mısırlı sol bek Karim Hafez ile sözleşme imzaladı

Süper Lig'in zirve mücadelesi yapan ekiplerinden Kasımpaşa, transfer döneminin son saatlerinde bir futbolcuyu daha renklerine bağladı. Lacivert-Beyazlılar, Mısır Premier Lig ekiplerinden Wadi Degla FC'nin oyuncusu olan ve bu sezon Medipol Başakşehir forması giyen Karim Hafez'i renklerine bağladı.

Lacivert-Beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Mısır Premier Lig ekiplerinden Wadi Degla FC takımının oyuncusu ve bu sezon başında Medipol Başakşehir formasını giyen 22 yaşındaki Mısırlı sol bek Karim Hafez, Kemerburgaz Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Kasımpaşa'mıza bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadeleri kullanıldı.

6. TRANSFER

Medipol Başakşehir ile bu sezon ligde forma şansı bulamayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 maça çıkan Karim Hafez, Paşa'nın devre arasındaki 6. transferi oldu. Lacivert-Beyazlılar, daha önce Tobias Heintz, Azad Toptik, Haris Hajranovic, Simone Scuffet ve Stipe Perica'yı kadrosuna katmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)