E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları"Kaybetmeyi göze alacağınız kadar yatırım yapın"---

"Kaybetmeyi göze alacağınız kadar yatırım yapın"

Kaybetmeyi göze alacağınız kadar yatırım yapın
12 Aralık 2017 - 18:58 borsagundem.com

Kripto para birimleri bitcoinin vadeli işlemlere başlamasından bu yana sert bir yükseliş yaşadı

BORSAGUNDEM.COM

Kripto para birimleri bitcoinin vadeli işlemlere başlamasından bu yana sert bir yükseliş yaşadı
Kripto para piyasalarının en büyük beşinci parası olan Litecoin Pazar öğleden sonrasından bu yana değerini iki kat artırdı ve 300 doların üzerindeki fiyatı ile hafta sonundan bu yana yüzde 110 değer kazandı.

Litecoin'in kurucusu Charlie Lee bu yükselişi diğer Litecoin sahipleri gibi kutlamadı. Kripto para borsası Coinbase'in eski yöneticisi Lee, dün gece litecoin taşıyıcıları için derin bir uyarı içeren bir tweet paylaştı ve "Partinizi bozduğum için özür dilerim, ancak bu heyecanınızı bir parça bastırmam gerekiyor. Litecoin almak son derece riskli bir yatırımdır. Benim beklentim bir kaç yıl sürecek bir ayı piyasası deneyimleyeceğimiz yönünde. Daha önce böyle bir döneme girdiğimizde Litecoin'in değerinin yüzde 90 gerilediğini, 48 dolardan 4 dolara düştüğünü unutmayalım. Yani eğer fiyatın 20 dolara düşmesi halinde bununla başedemeyecekseniz litecoin almayın" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zy12 Aralık 2017 22:38

    Ne kadar saçma bir olgu, bir sanal paranın ve bütün paralara karşı bütün emtialara karşı sürekli değer kazanması . Talep oluşturularak yürütülen sistem, daha yeni olduğu için gider ama bir yerden sonra çökecektir

  • hasan12 Aralık 2017 21:00

    çok doğru demiş. 2012 de krismıs öncesi düşüşten bahsediyor. genelde her 5 yılda bir emtialar dip-zirve yapar. şimdi zirvesini test edyor. dürüstçe bir uyarı olmuş. anlayana tabi.

  • KARTALAĞABEYLİ12 Aralık 2017 19:28

    Kaybetmeyi göze alacağınız kadar yatırım yapın" doğru söylemiş ama peki kendisi kaybetmeye razı mı? yani bu derece algoritmik sistemine güveniyor yani