E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKayyum kararı ne anlama geliyor?---

Kayyum kararı ne anlama geliyor?

Kayyum kararı ne anlama geliyor?
06 Kasım 2015 - 16:59 borsagundem.com

Koza-İpek Grubu şirketlerinde yaşanan kayyum kararını İş Yatırım yorumladı

Koza Grubu şirketleri için kayyum kaldırıldı haberi, halihazırda zaten fiili operasyonları olmayan ve holding bünyesinde birleştirilen üç şirket için geçerli. Dolayısıyla, grup şirketlerinde kayyum görevine devam ediyor. Halka açık şirketler için herhangi bir değişiklik yok. 

İş Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gold words 06 Kasım 2015 21:31

    Kozal kar etmek için, İpeke ile Kozaa da borsada hep malı götürmek için faliyet ile iştirak ilişkileri ve muhasebeleştirme esneklikleriyle sistemleştirilmiş şirketler!

  • Economist 06 Kasım 2015 19:13

    Halka acık üç şirkette birleştirilmeli! Borsada alavere dalavere işleri için üçe bölünmüş! Sonuçta hepsinde aynı nitelikte ve temelde aynı iştiraklerden besleniyorlar!

  • Borsada Güven Kalmadı06 Kasım 2015 19:12

    Medeni Kanuna göre kayyum atama şartları şirketin yönetim kurulunun şirketi yönetemeyecek hale gelmesi ya da genel kurulların yapılamamasıdır!! Bilinmeyen bir kanun mu uygulanıyor acaba? Türkiye bir hukuk devleti değil miydi? Bu kafayla yabancı yatırımcıyı daha çooook beklersiniz!!

  • yamyamlara hayır06 Kasım 2015 18:18

    Kim kimin malını çalıyor, gün ortası yağmacılık

  • ÖZ-ÖZ06 Kasım 2015 17:30

    Kimse karardan bir şey anlamayınca, İş Yatırım açıklık getirmiş. Halka açık şirkete bunu yapanlar birgün mutlaka cezalandırılmalı. O zaman onlar ''demokrasi ve adalet'' diye bağıracaklar.