E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKeita transferinde şok---

Keita transferinde şok

Keita transferinde şok
18 Ağustos 2011 - 18:43 borsagundem.com

Geçen sezon 8 milyon 150 bin euro karşılığında Katar'ın Al Sadd takımına satılan, bu sezon ise kiralık istenen Keita için Galatasaray'a kötü haber

Geçen sezon 8 milyon 150 bin euro karşılığında Katar'ın Al Sadd takımına satılan, bu sezon ise kiralık istenen Abdel Kader Keita için Galatasaray'a kötü haber geldi. İşte Keita transferindeki son gelişmeler.
NTV Spor'dan Haluk Yürekli'nin haberine göre, Galatasaray'ın Abdel Kader Keita transferinde pürüz çıktı. Daha önce Engin Baytar ve eski oyuncusu Abdul Kader Keita ile görüşmelerini borsaya bildiren Galatasaray'a kötü haber geldi.
Keita'nın kulübü Al Saad, Fildişi Sahilli oyuncunun kiralık değil satılık olarak verilebileceğini sarı-kırmızılı takıma bildirdi.
Al Saad kulübü sarı-kırmızılı takımdan 4-5 milyon euro civarında para istediği ve Galatasaray'a bu miktarın fazla geldiği için şimdilik transfer askıya alındı.
Transferin yarın öğlen saatlerinde kesinlik kazanması bekleniyor.
GALATASARAY KULÜBÜ İKİNCİ BAŞKANI DÜRÜST: "BİZ, 'KEITA BİTTİ' DEMEDİK Kİ!"
Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Abdul Kader Keita'nın transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, transferin henüz sonuçlanmadığını ve görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Dürüst, 'Keita'nın transferinde pürüz çıktı' yorumlarına ise şu yorumu yaptı;
"Keita'nın transferinin bittiğini biz açıklamadık. Görüşmeler sürüyor. Bu transferin gerçekleşme olasılığı da var, gerçekleşmeme olasılığı da."
Sarı-kırmızılı kulübün 2. Başkanı, Keita'nın Galatasaray'a gelmek için son derece istekli olduğunu, ancak kulübü ile yapılacak görüşmeler sonrasında bu transferin kısa bir süre içerisinde olup olmayacağının belli olacağını da sözlerine ekledi.
GALATASARAY GÖRÜŞMELERE BAŞLANDIĞINI BORSA'YA BİLDİRMİŞTİ
Galatasaray, Çarşamba günü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, profesyonel futbolcu Abdel Kader Keita ve Kulübü All Sadd Football Club ile oyuncunun geçici transferi için görüşmelerine başladığını bildirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yerumcu.18 Ağustos 2011 22:10

    Kıvırın lan dansözler.kısa eteğe gerek yok şumaherin donuylan dans edinde bizlerde birşeyler keşfedelim.