E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüKemer Country Çetesi iş başında---

Kemer Country Çetesi iş başında

Kemer Country Çetesi iş başında
02 Ağustos 2011 - 11:49 borsagundem.com

Genellikle fiyata bakarak hisse alan yatırımcıların bu hisseyi alırken dikkatli olmaları öneriliyor

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret, Ocak ayını son haftasında sermayesi 4 milyon liradan 8 milyon liraya çıkarılmak kaydıyla 1.85 liradan halka arz edildi. 14-15 milyon lira piyasa değeriyle şirketin yüzde 50'si halka arz edildi. Berkosan Gelişen İşletmeler Pazarı'na (GİP) giren ilk şirket oldu. Bu piyasa diğer piyasalardan farklı, yeni açıldı. Bu piyasada işlem yapmak için aracı kurumlarla tüm riskleri kabul ettiğinize dair sözleşme imzalamanız gerekiyor. Ayrıca bu piyasada şirket ortakları hisse satamıyor.
Berkosan bu sıkıntıyı farklı bir yöntemle aşmış gibi görünüyor. Halka açıldığı günden buyana sürekli değer kazanan hisseler bugün bölünmüş fiyatıyla bile 4 lira. Şirket kısa bir süre önce sermayesini 8 milyon liradan 12 milyon liraya çıkardı.
Bu arada da ortaklardan Mehmet Aldıkaçtı, sanki şirketin halka açılmasını bekliyormuş gibi Tekirdağ'ın Saray ilçesi'ndeki bir gayrimenkulünü şirkete 2.1 milyon liraya sattı. Sermaye artırımı sayesinde bu para Aldıkaçtıya ödendi.
Bilançosunda zarar eden bir şirket borsada neler başarıyor…
Bugün şirketin Piyasa değeri neredeyse 50 milyon lira. Tekirdağ'da tüm varlıklarını toplasan 10 milyon lira etmeyen bir şirketin değeri 8 ay gibi kısa sürede nereden nereye gelmiş durumda...
İşte bu mucizenin kahramanları olarak Kemer Country çetesi gösteriliyor. Hisse ilk halka arz edildiği günden bu yana Kemer Country Çetesi ile anılıyor. Hissede son günlerde sert bir düşüş başladı. Bugün yüzde 4 oranında değer kaybeden hisseler 4.05 liradan el değiştiriyor. Genellikle fiyata bakarak hisse alan yatırımcıların Berkosan hissesi alırken hem işlem gördüğü pazara hem mali yapısına hem de grafiğine çok iyi bakmaları öneriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 25 Mayıs 2012 10:48

    lan dingo hırsızlıkmı yapıyorsunuzorda sana diyom jan

  • asker02 Ağustos 2011 17:23

    theman sen poismisin

  • silivrili kel hikmet02 Ağustos 2011 17:21

    theman aprintilerin kralıymışsın öyle duydum.. aferin koçum imkb ye sahip çık ha böyle devamlı yaz madalya takarlar sana

  • theman02 Ağustos 2011 16:31

    yancısın galiba jan. sana mı sorup alcaz. dingonun ahırımı imkb at koştursunlar. neyse herşey şükür değişiyor borsada. dayım var zamanlarıda geçti gittiii. gun gelcek bu çetelerde kalmıycak.

  • JAN02 Ağustos 2011 16:23

    KÜÇÜK YATIRIMCI ZARAR EDİYOMUŞ ALMASIN PARASI TATLIYSA NE İŞİ VAR BORSADA GİT TATLICIYA AL HELVANI YE YOK O PRİM YAPMIŞ ÇOK GİTMİŞ SANANE NE KISKANIYORSUNUZ

  • mail.02 Ağustos 2011 16:18

    bu adamlarla ilgili surekli başbakanlık ve spk ya mail atarsak sonuç alırız. mutlaka alınır herkes atsın lütfen.

  • ....02 Ağustos 2011 15:45

    kimlerin prim yaptırdıkları belli. onları savunupta vebal alma. allahtan kork. bu kaçıncı kağıt. daha oncede kaç kez haber oldular. kaçç kişinin canı yandı. ben kemer country isimini duyunca aklıma fevzi şahin geliyor.

  • denzi02 Ağustos 2011 15:23

    msn den pazarlamaya başlamışlardır berkoyu. bu seferde derler 50 olcak.derler vallahi onlar. malatya siirt dolaylarından başlar pazarlama işleri. biyerlerde yazanlar mı desem. neyse gun gelir devran doner bu adamlarında ipliği çıkar bakarız mecnur gibi içerdeler. tanımam etmem tanımakta istemem ama yakınene tanıdık madurlarını tanıdıkça.

  • hakan02 Ağustos 2011 15:18

    haber yanlış. berkosan 404 milyar kar açıkladı. şirketin bilançosu güzel. büyüyen şirket de prim yapar. kim niçin yaptırıyor burada karar veremeyiz.

  • tuzak02 Ağustos 2011 15:12

    almayın almayın almayın. bu adamlar bizim sırtımızdan para kazanıyorlar. iice sinir oluyorum. almayınnnnnnn. varsa hikayelerine inanmayın. satınnnn. derler 10 olcak kanmayın. kaç kişinin ahını aldılar neler yaptılar. halada iş yapıyorlar ama çekirge bi zıplar 2 zıplar 3 zıplar herşeyin zamanı var

  • ....02 Ağustos 2011 15:09

    şimdilik zararda değil malı çıkısnlar gorun. aman almayın uzak durun o tiplerden. son pişmanlık fayda etmez.

  • dogrucu02 Ağustos 2011 14:35

    Berkosan zararda değilki.Yeni gelen bilançoya göre 450 milyar karda..

  • asil02 Ağustos 2011 14:04

    ya bu borsayı kim tmeizlyecek? spk ımkb yetkılılerı ne yapar?