E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKemer Country çetesinin yeni hissesi ---

Kemer Country çetesinin yeni hissesi

Kemer Country çetesinin yeni hissesi
27 Şubat 2012 - 14:11 borsagundem.com

Anadolu’daki yatırımcıları tuzağa düşürmek için hisse pazarlama işlemlerine başlandığı öne sürülüyor

Yüzde 16 gibi düşük bir halka açıklık oranına sahip olan Pimaş, sık sık spekülatif fiyat hareketlere sahne olan bir hisse olarak biliniyor. Enka İnşaat ve Sanayi’nin yüzde 81.6 oranında iştirak ettiği şirketin ismi borsa kulislerinde Kemer Country çetesi ile anılmaya başlandı. Bu söylentilerin temelinde yatan neden ise hisselerin 2.5 lira seviyesinden 4.5 lira seviyesine kadar yükselmiş olması.
BorsaGündem’e Mersin’den mail atan bir yatırımcı, Kemer Country çetesinin bölgede bu hisseyi pazarlamaya başladığını öne sürüyor. Anadolu’da organize olan çete üyelerinin büyük beklentiler vaadiyle yatırımcıları hisseye çekmek istedikleri iddia ediliyor.
Kemer Country çetesinin, geçmişte çok sayıda hissede benzer operasyonlar yaptığı biliniyor. Operasyon yapılan hisseler kısa vadede hızla yukarı çekildikten sonra gelen satışlarla hızlı bir düşüş kaydediyor. Geçmişte yapılan operasyonlarda çok sayıda yatırımcının mağdur olduğu biliniyor.
www.borsagundem.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)