E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKendini yakan seyyar satıcı hayatını kaybetti---

Kendini yakan seyyar satıcı hayatını kaybetti

Kendini yakan seyyar satıcı hayatını kaybetti
29 Ağustos 2020 - 09:33 borsagundem.com

Mısır tezgahına el konduğu için kendini yakan seyyar satıcı Yavuz Polat hayatını kaybetti

Erzincan'da Kurban Bayramı'nın birinci günü mısır tezgahına el konulmak istendiği için kendisini yakan Yavuz Polat hayatını kaybetti.

Erzincan Belediyesine ait mesire alanının önünde mısır satmak isteyen Yavuz Polat'ın tezgahı belediye yetkililerinin verdiği talimat üzerine güvenlik görevlileri tarafından kaldırılmak istemesinin ardından tartışma yaşandı. Tezgahına el konulmak istenilen Polat, benzin döküp kendini yakmıştı.

Vücudunun büyük bir kısmı yanan Yavuz Polat, ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan seyyar satıcı Trabzon’a sevk edildi. Trabzon’da yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Yavuz Polat, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan seyyar satıcı Polat’ın Erzincan’dan Trabzon’a nakleden ambulans mazotu bitince 40 dakika yolda kalmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GÜÇLÜ TÜRKİY30 Ağustos 2020 08:03

    BÖYLE GÜÇLÜ TÜRKİYEDE, AVRUPANIN BİZİ KISKANDIĞI BİR ZAMANDA,SÜREKLİ YENİ EKONOMİ PROGRAMI AÇIKLANDIĞI BU ÜLKEDE BU ADAM NİYE SEYYAR SATICILIĞI YAPAR ANLAMADIM.DEVLET PANDEMİDEDE PARA VERDİ HARCA HARCA ... 

  • Erol g.29 Ağustos 2020 21:30

    KORONADAN DOLAYI IŞSİZLİK DAHA DA ARTACAKTIR BU NEDENLE SEYYAR MOTORSUZ ARABALARLA SEYYAR SATICILIK TAMAMEN SERBEST BIRAKILMALIDIR TEMEL GIDA MADDELERİNDEN KDV ALINMAMALIDIR SEYYAR SATICILIK YAPAN DÜŞÜK GELİRLILERE GIDA GİYECEK YAKACAK BARINMA YARDIMI YAPILMALIDIR

  • realist29 Ağustos 2020 17:37

    işin ilginç tarafı geçmişte esnafın biri kasayı fırlatmıştı diye bazılarının ağzına pelesenk olmuştu ama bu olayda kimseden tepkinin gelmemesi çok acı ve düşündürücü.

  • ...29 Ağustos 2020 19:29

    O bahsettiğin kişi dönemin başbakanına kasayı fırlattı bu adam mısır tezgahına el kondu diye kendini yaktı. Biri de demiyor ki kardeşim git başka yerde sat mesire alanı yasak demiyor. O adam evinin önüne tezgahı açsaydı eminim ki sen de zabıtaya şikayet eder o tezgahı oradan kaldırtırdın . Klavye şovalyeliği yapma bence.

  • Vatandaş29 Ağustos 2020 17:15

    Keşke bu kardeşimiz öleceğine Ahmad Otuzbir geberseydi.

  • !!!!29 Ağustos 2020 14:30

    Tezgah insandan daha kıymetli olmuş memlekette!!!!!

  • mustafa29 Ağustos 2020 14:26

    yazıklar olsun bu durumlara geldik böyle olaylar çok var fakat medya yandaş olduğu için yayın dahi yapmıyorlar. lanet olsun bu sisteme ve getirenlere...

  • Bika29 Ağustos 2020 14:08

    İstanbul sokaklarında  seyyar satıcılar hiçbir zaman eksik olmaz.Her tezgahını alan işportacılık yapamıyor, bazı satıcılar sanki dokunulmaz.

  • şeref gocmen29 Ağustos 2020 14:07

    ekmegini taştan çıkaran fakir gurabayla ugraşacagınıza milyar dolar para kazanan beş kuruş vergi vermeyen burjivayla ugrasaydınız kendini yakan bu kardeşimiz şimdi aramızda olacaktı.

  • ender29 Ağustos 2020 13:41

    2.5,5 MİLYON YURO ALAN FUTBOLCUDAN VERGİ ALMAZLAR,,GARİBANIN TEZGAHINA EL KOYARLAR,KAHROLSUN BÖYLE BOZUK DÜZEN.

  • Asi29 Ağustos 2020 11:15

    Bunlar fakirlr ugrasir zengunle degil milletin orasina burasina koyacaz diyenin vergi borcunu sifirlar garibanin ekmek teknesine el koyar, ama sizlere mustehak...