E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKerem Aktürkoğlu Rusya yolcusu---

Kerem Aktürkoğlu Rusya yolcusu

Kerem Aktürkoğlu Rusya yolcusu
07 Ağustos 2024 - 16:28 borsagundem.com

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri William D'Avila, Spartak Moskova'nın 25 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardığını söyledi.

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri William D'Avilla, 25 yaşındaki oyuncunun geleceğiyle ilgili konuştu.

Daha önce çıkan bazı haberler doğrultusunda Rus ekibin Kerem için 15 milyon euroluk teklif yapıldığı ancak sarı-kırmızılıların bu teklifi reddettiği öne sürüldü.

"KULÜPLER ANLAŞMAYA VARDI"

Match TV'ye konuşan D'Avilla "Görünüşe göre kulüpler arasında bir anlaşmaya varıldı ancak oyuncunun kişisel şartları konusunda henüz bir anlaşmaya varamadık." diye konuştu.

Ayrıca D'Avilla, Kerem Aktürkoğlu'nun Spartak Teknik Direktörü Stanislav Çerçesov'u ve projesini sevdiği, ancak kişisel şartlar üzerinde anlaşmanın henüz sağlanamadığını belirtti.

Galatasaray formasıyla 174 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, bu mücadelelerde 44 gol atıp, 39 asistlik performans sergiledi.

İşte Süper Lig tarihinin en gollü maçlarıİşte Süper Lig tarihinin en gollü maçları

 

Galatasaray'da Derrick Köhn krizi!Galatasaray'da Derrick Köhn krizi!

 

Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'te finale yükseldi!Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'te finale yükseldi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL07 Ağustos 2024 18:50

    Gitsin kendisini bir şey zannediyor.Sadece koşuyor topu sonuça oluşturamıyor.Nedir sen bir işçisin patrona karşı isyan çıkartıyorsun.Böyle yapar isen ipini çekeler.O kadar süper birisi olsa Avrupadan kapmazlarmı idi.