E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKıbrıs Rum kesiminin hamlesine Türkiye’den karşı atak---

Kıbrıs Rum kesiminin hamlesine Türkiye’den karşı atak

Kıbrıs Rum kesiminin hamlesine Türkiye’den karşı atak
28 Kasım 2019 - 14:21 borsagundem.com

Kıbrıs Rum Yönetimi ile Yunanistan’ın, ABD ve Avrupa Birliği’ni de arkasına alarak Doğu Akdeniz’i tek taraflı olarak 'paylaşma' çalışmalarına, Türkiye’den karşı atak geldi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğruya doğru 29 Kasım 2019 09:38

    Şuanki hükümetin coğu politikasına karşıyım, fakat doğu Akdeniz’de yaptıklarını takdirle karşılıyorum.

  • gnçlk : )29 Kasım 2019 00:42

    Ya bugün bir strateji kitabı okuyordum. Nazilerden bahsediyordu. nazi rusya'ya saldırıyor baküye kadar gidecek. petrole ulaşacak tüm zırhlı birlikleri ikmalde yollarda kalıyor parti parti.. amaç yakıta ulaşmak. tüm metal savaş araşları oyuna dahil etmek. hareket kabiliyeti getirmek.neyse... çin şuan heryer makına, araç gereç..kuzey korede öyle... bunların çok ihtiyacı var. irandan,rusyadan alıyorlaryakıt vb. deniz yolu kara yolu vb. vb. ...biz hep avrupaya mal satacaz dedik., aslında aynı hatlarla tersine çine doğru bir kaydırma olabilir mi? Deniz yolu ile kktc den sıvılaştırarak vede bise kafkasdan gelen atları tersine döndürerekrus yada azeri yada iran ile onların kullandığı hatlardan aktarım mesela.. sadece avrupa olmasın... böylece avrupa ve abdkarşı çıkarsa alternatif rus iran çin kore. ne bilim dunya küçülüyor. ulaşımı ve teknolojisi. nato bile bile tehditkar kararlar alıyorken... 

  • fafa28 Kasım 2019 15:13

    Geç de olsa iyi olmuş.