E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiKiler'e 120 milyon dolarlık finansman---

Kiler'e 120 milyon dolarlık finansman

Kiler'e 120 milyon dolarlık finansman
23 Ocak 2014 - 16:56 borsagundem.com

Kiler, Bofa ML liderliğinde ve önde gelen Körfez bankalarının katılımıyla yapılan 120 milyon dolarlık sözleşme imzaladı

Kiler'den yapılan KAP açıklaması şöyle: ''Kiler Alisveris Hizmetleri Gida Sanayi ve Ticaret AS, Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde ve önde gelen Körfez bankalarının katılımıyla yapılan 120 milyon USD'lik Common Terms Agreement - Genel Sartlar Anlasmasi'ni imzalamıştır. Bu anlaşma hem murabaha hem de ticari finansman yapısını içermektedir.
Bu finansman;  kısa vadeli borçların uzun vadeli borçlanmaya çevrilmesinde  ve büyüme hedeflerinin tutturulmasında işletme sermayesi amaçlı olarak kullanılacaktır.
4 yıl vadeli teminat karşılığı yapılandırılan finansman paketinin yıllık borçlanma oranı LIBOR (1 Aylik LIBOR) + %4.5'dur.
Yapılan bu anlaşma, gerek Türkiye ekonomisine gerekse Şirketimize ve garantör kuruluş olan Kiler Holding'e uluslararası piyasaların güveninin teyididir. ''

Kiler Gıda hisseleri yüzde 5,44 primle 1,55 TL'ye ulaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet Asil23 Ocak 2014 17:05

    Nasıl bir hisse bu kiler ve klgyo 2 sene önce aldım emekli ikramiyeme para pul oldu iyi haber geliyor hisse 8-10 kademe gidiyor ama işlem hacmi yok anlamadım