E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: 'Ama' ve 'fakat' demeden lanetlenmeli---

Kılıçdaroğlu: 'Ama' ve 'fakat' demeden lanetlenmeli

Kılıçdaroğlu: 'Ama' ve 'fakat' demeden lanetlenmeli
13 Mart 2016 - 23:29 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Saldırı 'ama' ve 'fakat' demeden lanetlenmesi gereken terör eylemidir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısı hakkında, "Türkiye’nin başkentinde, yurttaşlarımıza yönelik düzenlenen bombalı saldırı, 'ama' ve 'fakat' demeden lanetlenmesi gereken bir terör eylemidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracağına inancım tamdır"

CHP Genel Başkanı sıfatıyla, terörle mücadele konusunda her türlü siyasi sorumluluğu üstlenmeye hazır olduklarını kamuoyu huzurunda bir kez daha teyit ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, mesajını "Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum" şeklinde tamamladı.

Öte yandan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), saldırı nedeniyle yarın sabah saat 10.00'da Kılıçdaroğlu, başkanlığında olağanüstü toplanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ADNAN13 Mart 2016 23:56

    TAVŞANA KAÇ TAZIYA TUT-HDP ye CAN SİMİDİ OL VEKİLLERİN YPG ÖVSÜN ONDAN SONRADA UTANMADAN ÇIK EKRANA KINA ALIRSIN BENDEN SANA ÜÇÜN BİRİNİ..BUNDAN SONRA CHP BENDE BİTMİŞTİR YAZIK BU MİLLETİN COCUĞUNA..VİJDANEN RAHATSIZIM.