E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, Anıtkabir’i ziyaret etti---

Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’i ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’i ziyaret etti
13 Mayıs 2023 - 16:47 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, seçime bir gün kala Anıtkabir'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından sandık görevlilerine ilişkin açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi gençlerle birlikte Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

Kılıçdaroğlu, beraberindeki partililer ve gençlerle Aslanlı Yol'da yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün mozolesine karanfil bıraktı. Kılıçdaroğlu, kendisine yoğun ilgi gösteren gençler ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra Anıtkabir'den ayrıldı.

SANDIK GÖREVLİLERİNE MESAJ

Öte yandan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından 'Sandıklarda olacak kahramanlara' notuyla bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu, videoda şu ifadeleri kullandı:

"Pazar günü sandıklarda yer alacak arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Son birkaç gündür yapılan tehditler, polisimize yapılan baskılar, 'Cep telefonuyla kimliğe ulaşıyorum' şovlarının tek amacı vardı; sizi o sandıklardan uzak tutmak. Ha ne oldu? Gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarımız kilitlendi, kimseyi korkutamadılar. Çünkü o sandıklara müşahit gidecek gönüllüler; erdem savaşçıları, vicdan emekçileri. Ve onlar, hepimizin olmak istediği kişiler. Sandıklarda yer alacak demokrasi emekçilerine buradan çok ama çok teşekkür ediyorum. Hikayenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız. Size, ne yapmanız gerektiğini anlatmayacağım. İstanbul, Ankara seçimlerinden hepiniz antrenmanlısınız. Asla vazgeçmeyeceksiniz, yerinizi terk etmeyeceksiniz. Son sözüm de o sandıklarda kamu adına görev yapacak kişilere. Hükümetler geçicidir, sakın unutmayın. Devlet bakidir, aslolan budur. Bunu aklınızın bir kenarında tutun. Partici değil devletten, adaletten, hukuktan yana olun. Haydi bakalım; çoğu gitti, az kaldı."

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Rusya' tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Rusya'ya: Elinizi Türk'ün devletinden çekin

Kılıçdaroğlu'ndan İnce açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HSN 13 Mayıs 2023 18:54

    Allah’ın izniyle İlk turda biter şükür namazını kılarız

  • Mucise Reis : )13 Mayıs 2023 18:50

    Atatürk olmayan hiç bir projede, olayda, mevzuda, adımdai vb. vb. ne dersen de. Ben otomatikman sıcak bakmıyorum. Açık açıkda bunu söylüyorum... Tarzım budur. Ata olduğunda otomatikman, ezanda, namazda, hukukda, devlette, millette, vb her şey gerçekleşiyor... Olmadığı projeler ise DEvletime zarar olarak karşıma öyle böyle dönüyor... Açık açık yaşadık ve gördük.

  • caner13 Mayıs 2023 18:00

    ÇAKMA ATATÜRKÇÜLER

  • FİNANS DÜNYASI13 Mayıs 2023 17:58

    12 seçim kayıp ettin hala o kultuğu bırakmadın sonunda Muharremin  de işini bitirdiniz.

  • ALİ KODUŞ13 Mayıs 2023 17:57

    ABD  ile ticaret hacmimiz 5-10 milyar dolar arası rusya ile 40 milyar dolar rusya ya ambarago koyacaksım senin haddinemi.Rusya doğalgazı ve petrol satışını ile temel gıda ürünlerini  gübreyi hiç bir şeyi satmadınmı gider abd den alır gemi ile taşırsın.

  • Mucise Reis : )13 Mayıs 2023 18:49

    Sovyet sevici :D Rusya sovyet sosyalist hayali kuruyor, Beyefendide kominist düzen olsun diye Rusya kardeşim diyor :D ulen adamlar askerimizin oldugu binayı yok etti uçakla, konumu bildirilen askeri birimimize, ne mal adamsınız.  Türk askerine, Üssüne, Bayrağına, sancağına vb atan adam, ellerin üzerinde değiş başın üstünde taşıyorsun ? Ne fikirsizzsin. :D hadi olay 1950 de olsa TV den izledin bilmiyorunda, yahu evinde radyodamı yok? gazetedemi işyeirnde yok? tv demi yok? nasıl kör cahil olabilion ? :D

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI13 Mayıs 2023 17:55

    Çakma ATATÜRK çü  hep onu bir basamak olarak kullandınız.RTE ve BAHÇE li senden daha iyi ATATÜRK çü. ATATÜRK ün ülkesine sahip çıkmayı bırak parçalamaktan söz ediyor ali babacan ve HDP  sesini dahi çıkartamıyorsun.bak ali babacan ne diyor kürtlere özertlik vereceğiz anayasanın değişmez 4 maddesinden ikisi  Türk dilini ve Türkçeyi  anayasadan çıkartıp yerine Kürt dili ve Kürtçeyi sokacağız diyor seni sus pus sun.

  • AHMET ÖZBİLEN13 Mayıs 2023 17:52

    Utan utan HDP ile ortaklı yapmaya utanmıyormusun.yazıklar olsun.

  • Akif by13 Mayıs 2023 17:39

    Baykal a kaset kumpası yapanlar ile İnceye yapanlar aynı kişiler