E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Benden ne istiyorsun arkadaş---

Kılıçdaroğlu: Benden ne istiyorsun arkadaş

Kılıçdaroğlu: Benden ne istiyorsun arkadaş
08 Nisan 2017 - 15:38 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, halk oylaması kampanyası kapsamında Trabzon'da halka hitap etti. Kendisine yönelik eleştiriler yapıldığını ve bu eleştirilerin hiçbirine yanıt vermeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Acaba, bu 18 maddenin içinde Kılıçdaroğlu ile ilgili bir düzenleme mi var? Bunlar niye bu kadar benden bahsediyorlar?" diye sordu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Devletin parasını kullanıyorlar. Arabalarını kullanıyorlar. Uçaklarını kullanıyorlar. Valilerini, kaymakamlarını kullanıyorlar. Devletin forsunu kullanıyorlar. Bir de kalkıyorlar; Sabah, öğle, akşam her türlü hakareti yapıyorlar. Ben, bana yapılan hakaretlerin hiçbirine cevap vermeyeceğim. Onu, bunu yüce milletin vicdanına havale edeceğim. Hatta geçen arkadaşlara dedim. 'Acaba, bu 18 maddenin içinde Kılıçdaroğlu ile ilgili bir düzenleme mi var? Yani adım geçiyor mu? Bir bakın bakalım, belki bizim gözümüz görmemiş olabilir'. 'Efendim, yok' dediler. Yoksa bunlar niye bu kadar benden bahsediyorlar? Anayasa değişikliğini anlatsınlar. Vatandaş niye 'evet' diyecek, onu anlatsınlar. Bırakmışlar onu anlatmayı, benimle uğraşıyorlar. Devletin imkanları elinde. Uçaklar emrinde, valiler emrinde, kaymakamlar emrinde. Benden ne istiyorsun arkadaş? Ne istiyorsunuz benden? Çünkü onlar benim konuşmamdan rahatsızlar. Çünkü onlar da çok iyi biliyorlar ki Kılıçdaroğlu, millete doğruları söylüyor; ama ne olursa olsun millete sözüm var. Sonuna kadar, her ortamda doğruları söyleyeceğim"

"BİZİM TARİHİMİZDE HİÇBİR ZAMAN TEK ADAM DÖNEMİ OLMAMIŞTIR"

Anayasa değişikliğiyle TBMM'nin yetkilerinin elinden alınacağını savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "'Bu Meclis'in yetkilerini alalım. Bir kişiye verelim'. Teklik Allah'a mahsustur. Biz 'tek adam olacağım, tek kişi olacağım, bütün yetkiler bende olacak, 80 milyonun düşünmesine gerek yok, her işi ben yaparım' anlayışında değiliz. Bu anlayış, Türkiye'yi felakete sürükler. Örnek mi; Esad'a bakın, Saddam'a bakın, Kaddafi'ye bakın, Hitler'e bakın. Bütün bu ülkelerde tek adam vardı ve o tek adam memleketleri felakete sürükledi. Tek adam uygulaması bizim tarihimizde, Osmanlı dahil, Osmanlı'da padişah vardı; ama vezirler vardı. Hiçbir zaman bizim tarihimizde tek adam dönemi olmamıştır. Şimdi bütün yetkileri tek adama verelim, diyorlar" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemil08 Nisan 2017 22:38

    Senden istenen iddialarını belgele.

  • kemal08 Nisan 2017 20:32

    tutturmuşunuz atatürk ilkelerini sayamaz coğu chp liler

  • OMAR08 Nisan 2017 20:21

    ağane oldu yine canını sıkmışlar

  • asker08 Nisan 2017 20:07

    kemal bey almanya bize niye tank parçalarınıvermiyo

  • KILIÇ08 Nisan 2017 20:03

    sizgenel başkanolarak tekmisinizçifmi çifse dier genelbaşkan kim

  • MY08 Nisan 2017 19:41

    BİDAHA OY YOK SİZE PARTİNİNBAŞINDAN ÇEKİLİN

  • DX08 Nisan 2017 19:36

    ASIL TEKADAM SİZSİNİZ PARTİYİ BATIRDINIZ

  • DX08 Nisan 2017 19:31

    CHP NİN BAŞINDATEKADAMSIN BİZİM HANGİ DEDİĞİMİZ OLUYO PARTİYİ YERLERDE SÜRÜNDÜRÜYOR

  • Melih08 Nisan 2017 19:29

    KK= PARADOKS

  • OSMAN08 Nisan 2017 18:48

    Sana katılıyorum sayın genel başkan sanki iktidarda CHP varmış gibi çok dürüstsun ama %50 seni anlamak istemiyor olacaklardan bir haberler

  • Mann08 Nisan 2017 18:47

    Kendin için bir maddeyi mi istiyordun yoksa.calic o maddeler senide cumhur başkanı yapar.trenin önünde yatan olma da bu tren yuesun yahu.

  • ahmet08 Nisan 2017 17:54

    senin gibiler tek adam olmaz. bu millet kimi tek adam yapacağını bilir merak etme sen. 14 yılldır Erdoğan'ı tek adam yapıyorsa sebebi var!!! bu saatten sonra (Erdoğan çıtayı öyle yükseltti ki) hizmet vermeyen, salla başını al maaşını yapan kimse başa geçemeyecek, örneğin chp

  • Dost tavsiyesi08 Nisan 2017 17:22

    Emekli olduktan sonra kışın Ankara yazın yazlık torun bakma kahve de ikiel okey oynamak varken niye siyasete girdin arkadaş.Sen olmasan belki de mitinglerde söyleyecek bir şey de bulamayacaklar ulan demeyecekler aşağılamayacaklar hor görmeyeceklerdi.Sen gariban Emekli bir Müdürsün.Bu seçkin anlı şanlı zengin politikanın kitabını yazmış kişilere nasıl kafa tutarsın.Seni destekleyen kaç işadamı var kaç medya sahibi var.Onlarca otobüs tutup miting miting insanları gezdirebilimisin.Binlerce kişiye köfte ekmek yedirebilir misin.Sen daha bir ayran bile ısmarlayamazsın.Cürmün ne arkadaş.Bir oğluna bile bedelli askerlik yaptırmadın.Neyine senin TV lere çağırıp bu asil ve soylu zengin Müslümanlarla tartışmak.Dikkat et dayak bile yersin kimse seni kurtarmaz.Seni köyden gelmiş şehirde yatılı okumuş kafası çalışan başarılı dürüst bir kişi olarak görüyorum lakin politika bunları istemiyor.Bak Davutoğlu da bir üfürükle al aşağı edildi sesi soluğu çıkmaz oldu.Bence bırak bu işleri.

  • iftiralarını cevap veriyorlar08 Nisan 2017 17:03

    sen özel aracını mı kullanıyorsun? hiç bir işe yaramadığın halde aldığın para bizim vergilerimiz değilmi? ataşehir belediyesi sayesinde çoluk çocuk daireleri kaptınız daha neler neler. yazsak burada yayınlanmaz.

  • çakır08 Nisan 2017 16:10

    Türkiye de senin gibi adam görmedi hala chp başındasın