E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Bu ülkede adalet yok---

Kılıçdaroğlu: Bu ülkede adalet yok

Kılıçdaroğlu: Bu ülkede adalet yok
06 Eylül 2019 - 17:31 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen 9 yıl 8 ay hapis cezası hakkında değerlendirmede bulundu. Kılıçdaroğlu, "Adalet yok bu ülkede. Hakim karar verirken vicdanına değil saraya bakıyor." dedi

Canan Kaftancıoğlu’na verilen 9 yıl 8 aylık hapis cezasını değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Adalet yok bu ülkede. Hakim karar verirken vicdanına değil saraya bakıyor. Sevgili halkıma şunu söylemek isterim. Hangi görüşten hangi inançtan hangi kimlikten olursa olsun ben herkes için adaleti sağlayacağım.” dedi. Canan Kaftancıoğlu’na hapis cezası verilerek İstanbul başarısının intikamının alındığını savunan Kılıçdaroğlu “Adaletsizlik sadece Türkiye’nin itibarını zedeler. Benim üzüntüm adaletin bu ülkede yok olması başka bir şey değil” diye konuştu.

Kaftancıoğlu'na hapis cezası! 9 yıl 8 ay 20 gün

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (36)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaşa07 Eylül 2019 11:21

    Koç grubunda işe gir orada CHPliler iyi kollanıyor.

  • Vatandaş07 Eylül 2019 08:01

    Artık çocuklarımın devlet işine girmesini istemiyorum çünkü garantisi yok kalmadı kimin doneminde ise girdiysen gelecek olan işine son veriyor. Bunu butun partiler yapıyor.Eskiden devlet kapisi en güvenilir kapiydi.

  • Adalet 07 Eylül 2019 00:39

    CHP belediye seçimlerinde namus ve şeref sözü verip yalan dolanla milleti kandırıp oy ister başta bolu olmak üzere Ankara ve istanbul gibi belediye çalışanlarını işten atar.İşten atılan varsa gelsin direk beni bulsun der ama hiç bir vatandaşın karşısına çıkmaz çünki namus ve şeref yoksunu olmak sanırım böyle birşey sonra da işine gelmediği yerde adaletten bahseder hem ülkeyi bölmek için hemde halkı kin ve nefret söylemleri hem sayın cumhurbaşkanımıza hakaret iyi valla o zaman ağzı olan herkes konuşup hakaret edecekse bu devletin ne anlamı kalacak ki dünyanın hiç bir ülkesinde bu tür söylemlere asla prim verilmez ve hak ettikleri cezayı alırlar az yada çok her devletin kendine göre ceza yasaları vardır.Adalet önce verdiğin sözde durmakla olur bay kemal :D  :D  :D 

  • ALAATTİN CAMGÖZ07 Eylül 2019 11:25

    bir de chp nin iktidara geldiğini düşünebiliyormusun.eğer gelir ise tüm devlet dairelerindeki çalışanların işine son verir.onun yerine tüm pkk yandaşlarını ve kandil in vereceği emirlerindeki kişileri alırlar devlet dairelerine .çünkü bunun namus anlayısı bu  demekki.

  • Alabao06 Eylül 2019 23:27

    Çok haklı yanındaki pisliğin yaptığını normal bir vatandaş yapsa çoktan hapisteydi ama o dışarda kınıyoruz, seninde ondan aşağı kalır tarafın yok ama neyse

  • BİR DOST06 Eylül 2019 22:51

    Kılıçtaroğlu'nun adalet yok beyanatından dolayı ülke adaleti bir şey yapamıyorsa ben de adalet yetersiz söylemine katılırım. ABD'de bu ülkede adalet yok dese bir millet vekili o ülkenin hiç bir kurumunda çalışamaz, hiç bir teşvikten yararlanamadığı gibi fazla vergi öder.

  • ALAATTİN CAMGÖZ07 Eylül 2019 11:27

    bence hiç bir milletvekilinde donulmazlık olmamalı.herkes eşit olmalı.miletvekili korumasına sığınıp ülkeyin altına dinamit koyuyorlar.aşırı özgürlükler birine yapar iken başkalarına büyük zararlar verir.sen git teröristler ile işbirliği yap sonra garibanı oyna.

  • Tarihçi06 Eylül 2019 22:26

    Bir efsane daha doğuyor

  • KILIÇ06 Eylül 2019 22:15

     KADIN BOŞ DURMAMIŞ ERMENLERE DESTEK ÇIKMIŞ ÜLKEDE HER TÜRLÜ BÖLÜCÜLÜGE DESTEK VERMİŞ SUÇUDA SABİT GÖRÜLMÜŞ İSE NERDE BUNDA ADALETSİZLİK ASLINDA CEZA ALMAMASI ADALETSİZLİK OLURDU ADALET YERİNİ BULMUŞDUR TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÖNÜNE GELEN HERKESİN LAF KONUŞACAGI BİR ÜLKE DEGİL CEZAYI AZ BULDUM.

  • Ars06 Eylül 2019 21:33

    Adeletsiz ve kalkınmasız partisi ...

  • Maval okumayı bırakın lütfen06 Eylül 2019 21:31

    Sn. Kılıçdaroğlu tepkiniz çok yetersiz maalesef. Bu büyük hukuksuzlukta hedef 7 sene önce atmış olduğu tweet nedeniyle Canan Kaftancıoğlu olamaz, hedef bence bariz bir şekilde CHP dir. Yapmanız gereken, bu hukuksuzluğun giderilmesi için adalet sistemine makul bir süre tanımak, aksi taktirde CHP milletvekilleri olarak hep birlikte istifa ederek sine-i millete dönmektir.

  • Tam komedi06 Eylül 2019 21:23

    Eğitim seviyesi düşük olanlar demokrasi'nin anlamını anlamamış ! Demokrasi çoğunluğun azınlığı yönetmesi değil , ortak akılla en güzelini bulmaktır !!! Seçilen ve atananlar bu milletin efendisi değil , Hizmetkârı dır ! Bunu idarak edin gerisi kolay !!!

  • Tam06 Eylül 2019 21:07

    Herşey çok güzel olacak endeks 10.000 puan aşağı ondan sonra hersey güzel sat😀😁

  • Arif gsli06 Eylül 2019 20:48

    İtaat edin. Yeter bu kadar hepiniz içeri girceniz

  • .06 Eylül 2019 20:36

    Kaftancıoğlunun yaptini siradan vatandaş yapmış olsaydı çoktan içeri girmişti

  • Serkan bulut06 Eylül 2019 19:55

    Isverc bakan istifa et niye ailem zaman az istanbul başkan aile beraber olmak için istifa et başkan araba işi bırak başka işler bak çalış ankara başkan çalışıyor sen ne yapıyorsun önce bırak yeni bak herkes hata var sen onu bak pkk bırak çalış istanbul

  • VATANDAŞ06 Eylül 2019 19:54

    KAPTANCIOGLU BU ÜLKENİN  VATANDAŞİ DEGİLMİ YARGILANAMAZMI   SUCU VARSA HER SUCLU KİŞİ GİBİ ODA CEZASINI CEKECEKTİR  HER ZAMAN CHP  EŞİTLİKTEN YANA DEİLMİYDİ  İŞTE CIKARILAN İNSANLARINDA HAKLARINI BU KADAR SAVUNSA NE KADAR GÜZEL  OLUR

  • FATMA ANKARALI06 Eylül 2019 19:47

    bugün çıkmış kılıçtaroğlu denen şahıs istanbul seçimlerini kazandığımız için  kaftancıoğlu yarğılandı diyor.ey önüne gelen tereröstlere destek çıkış, bu ülkeyi bölmeyemi çalışacak, cumhurbaşkanına hakaretmi edecek, öyle bir özlüklük kimse yoktur ve olmayacaktır.yine saçmalamış kılıçtaroğlu.suç işle ona buna suçla ve ortalığı kışkırt .bence mahkeme bu bayana az ceza vermiş.böylelerine öyle bir ceza vereceksin ki bir daha kimse böyle şeyler yapmaya kalkışmasın.şuan da imamoğlu sahneye çıktı ortalığı birbirine katmaya ve kaos çıkartmaya tetörestlere destek verenlere destek veriyor.ne imiş ab ne dermiş sen abd ve ab ülkelerinde devlete hainlik yap bakalım sana ne yapıyorlarasıl şu hdp de milletvekili geçinen ve ülke topraklarına kürdistan diyen milletvekillerine sıra gelmelidir.yoksa adalet tecelli etmemiş olup, chp nin ATATÜRK ağzına alması için besleme çekmesi gekerir.yıllarca ATATÜRK ü bir kalkan olarak kullanıp ona ihanet etdip teröristleri destekleyenleri desteklemişlerdir.

  • Mardinli06 Eylül 2019 20:40

    Bir chp li olarak insan icine cıkamıyordum bu iyi oldu.sucu ne ise ceksin.bu ne ya koskoca atatürkümüzün patrisi ne hale geldi.inanın bu utanç tüm chp lilerde vardı.bu karar hepimize müjde oldu.safra temizlendi.ilgililere tesk.

  • Istanbul fakir06 Eylül 2019 18:52

    Ses yok diş etken imamoğlu görev alırsan avrupa ilişkiler biter söylüyor piri piri bayan bence görev alın bitsin avrupa kemal başkan ses yok araba araba ses oldu imamoğlu tatil tatil pkk destek veren ses yok güzel olacak bence maaş söyle imamoğlu kemal başkan belediye müdürler asgari ücret 3 kat geçmezsin milletvekil maaş öğretmen maaş 3 kat geçmezsin ses yok siz oy veren pişman oy yok

  • misafir06 Eylül 2019 19:26

    istanbul fakir ne anlatmak istediniz

  • VATAN daş06 Eylül 2019 18:36

    Bir chp li olarak zaten bu sahısı hiç kabullenemedim.partimizi pkk ile aynı ayara getirdi.iyi olmuş valla.hic olmazsa vatanına ,namusuna bağlı biri getirilir.çok sevindim.artık chp lilyim demeye utanıyordum yerin dibine giriyordum.resmen toplumdan dışlanmıştık.iyi oldu.her sey güzel olacak.

  • AHMET ÖZBİR06 Eylül 2019 18:24

    HAK, Hukuk, Adalet, işte benim özlediğim yargı bu be kardeşim. Yok öyle yağma ÜLKEMİ KIYMA makinesinden geçirmek isteyenler hizaya işte böyle getirilir, vatanı sevmesi kodeste öğretilir!.. Saray'a düşman olan zevat, yargı sana da bir gün lazım olacak!..

  • Gerçekçi06 Eylül 2019 18:23

    Bakıyorumda burayı chp nin okumuş boş koyun trol leri doldurmuş yok öyle bu ülkede hiç bir suç cezasız kalmayacak kadının militan olduğunu herkes biliyor nede il başkanlığına getirildi amaç provake

  • muzaffer06 Eylül 2019 18:21

    Bu kadına sadece hapis cezası yetmez. Ayrıca verilen ceza çok az ve tutuksuz yargılamada cabası. Hakikaten adalet torpil geçmiş. Sıradan vatandaş olsaydı bu kadarla yırtarmıydı. 

  • kamil06 Eylül 2019 18:17

    merak etme kimse siyasetçileri idam etmiyor. bu ülkede bir tek Atatürk ün arkasına saklanılmıyor. en iyi saklananlar din kisvesinin arkasına saklananlar, ne mal olduklarını çok geç anlıyorsun... Atatürk bir faniydi ama dinler öyle mi? halkta cahil ne deseler inanıyor... en büyük tehlike bu...

  • Vatandaş 06 Eylül 2019 18:11

    Yargı bitik, ekonomi dip yapmış, işsizlik patlamış , beş milyon suriyeli ülkeni istila etmiş, dış politikan çökmüş hâlâ bunlardan medet umanlar var, demek ki deveye diken, belki o zaman anlarsınız.

  • Vb06 Eylül 2019 19:55

    Biz onların önceki halini de biliyoruz , yaşın kaç ? Sabah 4 de hastane kuyruğuna girdin mi hiç ? Hastaneye gitmek için is yerinden vizite kağıdı aldın mi hiç ?

  • YUSUF KALEKAPİSİ06 Eylül 2019 18:08

    chp genel başkanı yerden göge kadar haklı.bu ülkede iyi ve sağlam bir adalet sistemi malesef yoktur.oh ne güzel ben parti başkanıyım, ben milletvekiliyim ben şuyum ben buyum.ben halkı temsil ediyorum.istersem bu ülkeyi parçalarım istersen ben teröre destek veririm falan filan.sonra ATATÜRK ün arkasına sığınmalar yalan dolanlar alavere dalevereler kaos girişimleri vs.vs.bunları yapanlar gerekir ise idamla karşılık bulmalıdır.bunları abd bir siyasetci yapsa kesinlikle idam ederler idi.

  • Ogretmen06 Eylül 2019 19:06

    Başkan hakkı atatürk milletvekil maaş öğretmen mas 3 kat in geçmezsin dedi milletvekil maaş yetmez derlerse olmasın ol olur

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU06 Eylül 2019 18:01

    Bende aynen kılıçtaroğlu gibi düşünüyorum bu ülkede adalet kesinlikle yoktur.bu ülkeyi bölmeye çalışanlara ve teröre destek verenler hemen idam edilmelidir.

  • militan cnn06 Eylül 2019 17:54

    Seni tatmin etmeyen her karar vicdanları karalamış değil mi canan denen kadın polislere taş atan örgütlere militan toplayan devletini karalayan ve senin marifetin ile il başkanı yapılan bir hain kusura bakma devlet uyur uyur uyur ama bir uyanır hepiniz kaçacak delik ararsınız aslında uyumamıştır uyur numarası yapmıştır

  • Vb06 Eylül 2019 17:52

    Kadının bi 'biji apo' demediği kaldı, adalet yokmuşta fış fış.....

  • Selahattin abi06 Eylül 2019 18:00

    TRT de Abdullah Öcalan'ın mektubunu okutanlar ve üstelik bir başka terörist olan agabeysi Osman Öcalan'ın röportajını yayınlayanlar buradan hiç olaylara baktın mı kardeş.Yaşasın adalet

  • ne06 Eylül 2019 17:54

    binali de kürdistan dedi, trtde aponun kardeşinin çıkardılar ekrana. apo hapisten mektup gönderdi.

  • oğuz06 Eylül 2019 17:47

    Bak katılıyorum bu konuda adalet olmadığına pkklı ve destekçilerine, içimizdeki satılık pisliklere idam gelmedikden sonra bu ülkede adalet var sayılamaz...