E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu Sarıgül için istifa edecek!---

Kılıçdaroğlu Sarıgül için istifa edecek!

Kılıçdaroğlu Sarıgül için istifa edecek!
20 Aralık 2013 - 08:50 borsagundem.com

ABD’li haber sitesi Huffington Post’un Dış Haberler Muhabiri Joe Lauria çok ilginç bir iddia ortaya attı

ABD’li haber sitesi Huffington Post için özel bir haber kaleme alan Lauria, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mustafa Sarıgül için istifa edebileceğini söylediğini yazdı.

Lauria, Kılıçdaroğlu’nun Tayyip Erdoğan’a karşı daha karizmatik bir liderin çıkması için istifayı düşünebileceğini söylediğini aktardı.

Kılıçdaroğlu’nun kendisine özel bir röportaj verdiğini belirten ABD’li yazar şöyle devam etti:

“Haziran 2015’te yapılması planlanan bir sonraki genel seçimlerde iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yerine geçme ihtimalini artırma anlamına gelmesi halinde partideki yükselen yıldız Mustafa Sarıgül’ün ipleri ele almasını değerlendirip değerlendirmeyeceğini sorduğumda,  Kılıçdaroğlu şöyle dedi: ‘Ben belli bir koltuğa bağlı olarak siyaset yapmıyorum. Ben ülkenin iyiliği için, gelişmesi ve demokratikleşmesi için siyasetteyim. Koltuğuma aşık değilim.’”

Lauria röportajın Kılıçdaroğlu’nun bu ay başında Washington’a yaptığı ziyaret sırasında CHP liderinin otel odasında gerçekleştirildiğini de belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kastamonu entegre gebze y.levha20 Aralık 2013 09:42

    zaten kılıcdaroğlu erdogana rakip olamadıgı ıcın surekli oy kaybedıyor

  • xxx20 Aralık 2013 09:29

    amerikada bu oyun çoktan kurgulanmıştı zaten,malumun ilanı olmuş.

  • flamenco7220 Aralık 2013 09:01

    Türkiye'nin yeni bir Erdoğan' ihtiyacı vardı.Güler misin? ağlar mısın?..

  • KİM BUNLAR20 Aralık 2013 08:58

    BAŞKA ÇARESİ YOK BARONLARIN İSTEĞİ YERİNE GELMESİ LAZIM YOKSA GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BUNLARIN MAYASI DIŞARDAN BESLEMELİ BUNLARIN KJKÜ DIŞARIYA BAĞLI HATIRLAYIN ESKİ GENEL BAŞKANLARINI NASIL TUZAK KURUP GÖNDERDİLER O TUZAGI KURAN ŞİMDİ GENEL BAŞKANLIĞA OYNUYOR BEYLER BU MİLLET BU KADAR ADİ DEGİL BUNLARIN OYUNUNA GELMEMELİYİZ ARTIK BU ÜLKEDE BU MİLLETİN DEDEĞİ OLSUN FAKAT BUNA MUSADE ETMİYORLAR ŞİMDİ AMARİKA İSTEDİĞİ OYUNU OYNUYOR DÜN BAŞBAKANA AMARİKAN UŞAGI DEYENLER BUGÜN NE SÖYLÜYORLAR BU ATEİST SOLCULAR BU ÜLKEYE ATEİSTLER VE MUNAFIKLAR ZARAR VERDİ

  • tarkan20 Aralık 2013 08:55

    farkınız ne ki sanki