E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan darbe açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan darbe açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan darbe açıklaması
04 Temmuz 2013 - 10:51 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadoğlu, Mısır'daki darbeye ilişkin açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır'da yapılan askeri darbenin "kabul edilemez" olduğunu belirterek, "Umarım bir an önce demokrasi gelir" dedi.
Kılıçdaroğlu, OSTİM OSB yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Mısır'da seçimle başa gelen Cumhurbaşkanı Mursi'nin göreve gelişinden bir yıl sonra darbeyle devrilmesi hakkında "Askeri darbeler kabul edilemez. Demokrasi aynı zaman uzlaşma rejimidir, uzlaşma kültürü vardır. Bir araya gelerek oturup konuşulmalı, uzlaşılmalıdır. Umarım bir an önce demokrasi gelir" diye konuştu.
Fezleke önce Erdoğan için düzenlenmeli
Kılıçdaroğlu, Mısır'daki darbenin Türkiye'ye bir etkisi olup olmayacağı sorusuna, "Toplumun hiçbir kesimi askeri darbe istemiyor. Bizim demokrasi kültürümüzün daha fazla geliştiğine inanıyorum. En temel sorunumuz hükümetin dayatmacı anlayışıdır. Umuyorum, Recep Tayyip Erdoğan gençleri anlar. Yüzde 1 bile değer vermesi gereken bir kitledir" yanıtını verdi.
Gezi Parkı eylemleriyle ilgili CHP'li milletvekilleri hakkında fezleke hazırlanmasını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, fezleke düzenlenecekse önce Başbakan Erdoğan için yapılması gerektiğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet04 Temmuz 2013 19:59

    3.köprü yapılınca kullanan şerefsiz olsun mu kılıçdaroğlu. kesin 3.köprünün yanından villa alır boğaz manzarasını seyredersin. 3.havaaalanını da kullanmayacaksın ona göre, kullanırsan ne denir sen söyle artık.

  • akan04 Temmuz 2013 12:28

    SEVSİNLER SENİN TİMSAH GÖZ YAŞLARINI,MENDERESİ HATIRLARMISIN SAYIN?YADA 28 ŞUBATI,12 EYLÜLE NE DERSİN?SAHİ SOLCU GÖRÜNÜP BANKA İŞLETMEK NASIL BİR DUYGU?BÜYÜK SERMAYE SAHİPLERİNE YALAKALIK,KAPİTALİZME YAĞCILIK NASIL BİR HİS?

  • mısır04 Temmuz 2013 12:14

    senin adamın alabora, anlamıyormusunuz mesele gezi parkı değil dediğinde darbeyi kastediyordu. şimdi sen neyin kafasındasın ne konuşuyorsun.

  • ferzan04 Temmuz 2013 11:54

    senin konuştuklarının hiç bir anlamı yok. kimse seni sevmiyor. erdoğanın dinciliğinden korkanlar chp'ye sarılıyor ama sakın sana inanan insanlar olarak düşünme.

  • UEFA04 Temmuz 2013 11:28

    ÇOK BİLE KALDI ALMAN UŞAĞI.

  • Emrah04 Temmuz 2013 11:27

    Kendisini severek takip ediyoruz, mizah yönünden oldukça gayretli, hatta kitapları var, okudum

  • Linet Ayça04 Temmuz 2013 11:24

    15 gün önce Türkiyede ordu göreve deyip şimdi darbeyi kabul edilemez görmek çok enteresan.

  • MARMARA04 Temmuz 2013 11:21

    KEŞKE, GEZİ PARKI İÇİN YAPTIĞIN MÜCADELEYİ CHPYE BAĞLI İST.ŞİŞLİ HALK PAZARINI KULE YAPACAĞINIZA, PARK YAPARAK ÖRNEK OLSAYDINIZ

  • TAN04 Temmuz 2013 11:18

    YENİ SEÇİMLERDE OY ORANIN YÜZDE 10U GEÇEBİLECEKMİ.

  • krn-i04 Temmuz 2013 11:11

    Türkiye deki darbecileri sanki destekleyen partinin başkanı değilmiş gibi konuşuyor

  • Ali Yalın04 Temmuz 2013 11:08

    ilk kez olumlu bir yorum yapmış olması beni hayretler içinde bıraktı. Mısır büyük bir oyun içine çekilmek istenildi ve sonuç olarak başardılar, ordunun içindeki türkiyedeki ergenekon misali örgütlerin temizlenmesi için 10-20 yıla ihtiyacı olacaktır, mısır ordusundan ABD elini çekmeli, kullandığı piyonlar çok açık ve net. Umarım ölü sayısı az olur

  • dabak04 Temmuz 2013 10:58

    başka ülkelerde, darbe sözkonusu olamaz. türkiyede yapmaya çalıştığın neydi. asıl darbe girişiminden senin içeri atılman lazım.