E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili savcılık soruşturma başlattı---

Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili savcılık soruşturma başlattı

Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili savcılık soruşturma başlattı
30 Kasım 2017 - 17:05 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı. Savcılık, CHP'den belgeleri istedi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmaya dikkat çekilerek şöyle denildi: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM grubunda yapmış olduğu konuşmasında Bellway Ltd isimli ve yurt dışında faaliyet gösteren şirkete usulsüz para aktarıldığı iddia edilerek buna ilişkin swift mesajları ve dekontları bulunduğunu ileri sürdüğü adı geçen şirket yetkilisinin de belgelerin sahte olduğunu belirtmesi nedeniyle olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızda soruşturma başlatılmıştır.

BELGELERİ İSTEDİ

CHP Genel Merkezinden iddia edilen hususlarla ilgili tüm belgelerin Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesi CMK 332 maddesi kapsamında yazılı olarak istenilmiştir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alp01 Aralık 2017 00:39

    şimdi şapa oturdu....çuvalladı...ŞABAN derlerdide inanmazdım...rezil ettin partiyi be... millete KOYUN derdik biz koyun olduk...ulan versene medyaya...savcıya...

  • MİLLET......30 Kasım 2017 23:46

    fetonun ortağına hediyesi sahte çıkmış ah kemal ah . Bellway Limited Şirketi Avukatı Turan Öner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin olarak, "Cumhurbaşkanımızın yakınları ve akrabaları tarafından hiçbir zaman bize veya vekili olduğum Bellway Limited Şirketi'ne böyle bir para gönderilmemiştir, gönderildiği iddia edilen paraya ilişkin dekontlar veya swift mesajları da sahtedir." dedi.

  • KILIÇ30 Kasım 2017 23:31

    BÖYLE SİYASET OLAMAZ AİLE EFRADINA BİLE KARA ÇALAN BU KADAR DÜŞÜK SEVİYELİ SİYASETÇİ OLMAZ OLSUN ÜLKEM ZARAR GÖRÜYOR AKLI SALİM BİR SİYASETÇİ CHP YE GELMELİ .

  • Sdk 30 Kasım 2017 21:17

    Başarılı hesap uzmanı ssk dosyalarını anlatsın önce, 1 liralık ilacı 100 e 200 nasıl almış onu anlatsın.. Bunun gibiler varken rte 1000 seçim kazanır henüz 14 de sanırım.....

  • Cego30 Kasım 2017 20:56

    Ulan adamlar Hamudu ile çalmış bu bakanlara nasıl bir soruşturma açtınız.eyyyyyy savcılar diye Emirmi aldınız. İnsan dediğin haysiyetli şerefli onurlu olmalı

  • baturayersin30 Kasım 2017 20:33

    savcılık bir zamet eski ekonomi bakanı içinde harekete geçse artık aldıgı paranın hesabı yok

  • Ekşi Sözlük30 Kasım 2017 19:45

    büyük resmi göremediniz mi siz hala?bellway ne demek? çanyolu.bell = çan way = yollimited = sınırlamaçan biliyorsunuz hıristiyanlığın sembolüdür. çan yolunu sınırlamak ise, ekonomik cihattır. yani bu şirket ekonomik cihat amacıyla islam alemine hizmet için kurulmuştur. aksini iddia eden müfteridir, fetöcüdür, dombilidir.

  • spesifik30 Kasım 2017 18:58

    Ah be kardeşim tebrikler , haberi nasılda yanlış anlamışsın.Dikkat edersen haberde '' adı geçen şirket yetkilisinin de belgelerin sahte olduğunu belirtmesi nedeniyle'' olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızda soruşturma başlatılmıştır diyor.Yani senin dediğin gibi savcılık kemalin elindeki belgeleri ihbar kabul ederek harekete geçmiyor.Bu belgelerin hak maduriyeti yarattığından dolayı taraflı ve sahte oldukları söyleminden yola çıkarak kemalin bu yalanını sorgulanmak üzere harekete geçilmiş.

  • Savcı30 Kasım 2017 20:41

    Adalet konusunda bu kadar ümitsiz olmayın derim, zira vatanı için canını hiç düşünmeden feda edebilecek adalet mensubu kişilerin sayısı sandığınızdan çok daha fazla.

  • Tebrikler30 Kasım 2017 18:30

    Ankara Cumhuriyet başsavcısı nihayet Kılıçdaroğlunun elindeki belgeleri ihbar kabul ederek soruşturma başlattı ve adaletin gereğini yerine getirdi.

  • spesifik30 Kasım 2017 17:42

    Kemal bey size ne güzel oyun oynadılar ama.Sizi mat ettiler.Hala farkında bile değilsiniz nasıl faka bastığınızın.Bu olayın sonucunda halk nezdinde Cumhurun daha fazla itibar kazanması sağlanmış olacak.Kemal bey herkesten çok ak partiye hizmet etmekte :)

  • gobel6630 Kasım 2017 17:34

    Vatan hainleriyle paslaşmanın sonuçlarını göreceksin, kendi ipini çektin.

  • timsah30 Kasım 2017 17:22

    hadi bakalım. kendi grup toplantısında makbuzları salladın. halk olarak bizlerinde doğruyu bilmemiz hakkımız. ver sonucu görelim doğrusu da bu zaten

  • TÜRK OĞLU TÜRK30 Kasım 2017 17:20

    Hadi şimdi belgeleri verme bakalımm uşaklığını yaptıklarınızda kurtaramıycak sizii....

  • sinrili30 Kasım 2017 17:47

    ne Türk ü sen kırma koyunsun

  • bu dünyadan biri30 Kasım 2017 17:12

    sıkıysa rüşvet alan bakanlar ve Süleyman aslan ile ilgili soruşturma başlat. nerde, geri kalmış ülkeyiz biz. bizde hukuk filan olmaz.

  • murat30 Kasım 2017 17:11

    Hah işte bu!Akmı karamı çıksın ortaya.Bunlarda palavra çıkarsa Chp bunun altından kalkamaz.