E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKilise sahibi genel yayın müdürü---

Kilise sahibi genel yayın müdürü

Kilise sahibi genel yayın müdürü
03 Ekim 2012 - 17:44 borsagundem.com

Van’daki Yedi Kilise’nin bir gazeteciye ait olduğunun anlaşılması üzerine Ermeniler “Kiliseyi geri ver” kampanyası başlattı

Van’ın Yukarı Bakraçlı Köyü’nde restore edilmek istenen Yedi Kilise’nin tapusunun Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’ya ait olduğunun ortaya çıkması üzerine, Türkiyeli Ermeniler, Altaylı’nın kiliseyi geri vermesi için kampanya başlattı. Nadya Uygun adlı vatandaşın başlattığı kampanya kapsamında Altaylı’ya gönderilen mailde, “Türkiye’de çok ünlü bir gazetecisiniz. Kendinizi rezil ediyorsunuz. Dürüst, aklı başında ve uygar bir insanın yapacağı tek şey elindeki tapuyla Türkiye Ermeni Patrikhanesi’ne başvurup, kiliseyi ilgili vakfa devretmektir” denildi. Fatih Altaylı ise Ermeni vatandaşlara cevaben gönderdiği mailde, “Ben evimi bile tamir ettirmekten aciz bir adamım. Malla mülkle de işim olmadı hayatım boyunca. Buyurun. Patrikhane talep etsin, bu kiliseyi hemen hibe edeyim. Kültür Bakanlığı istesin, hemen vereyim” dedi.
Bizim acılarımızı kanatmayın
Taraf’ın haberiyle, Van’ın Yukarı Bakraçlı Köyü’ndeki Ermeni Kilisesi’nin Fatih Altaylı’ya ait olduğunun ortaya çıkması üzerine, Ermeni vatandaşlar bir mail kampanyası başlatarak, kilisenin Patrikhane’ye iadesi için yüzlerce mail gönderdi.
Sümeyra Tansel-Taraf

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i05 Ekim 2012 12:20

    Fatih Altaylı nın resmini neden bozdunuz basın mensubu olduğu için tabi, başkası olsa sülalesini gösterirsiniz çifte standart bu iş te basn bunu yapmamalı herkeze eşit mesafede olmalı

  • 04 Ekim 2012 00:46

    FATİH ALTAYLI'YA BU KİLİSE AİLEDEN MİRAS MI KALMIŞ? ALTAYLI İLE KİLİSE BİR ARADA,NASIL BİR İŞ BU? KİLİSE BİR İBADETHANE.BURANIN TAPUSU NASIL ALTAYLI'NIN OLABİLİYOR?

  • hure wanabe03 Ekim 2012 15:28

    gazeteci neden kilise sahibi olur ki ?