E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKim bunlar, ne istiyorlar---

Kim bunlar, ne istiyorlar

Kim bunlar, ne istiyorlar
06 Ekim 2012 - 09:12 borsagundem.com

Bu haber borsa dünyasına bomba gibi düşecek… Sadece Borsagundem.com’da

Büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşayan Türkiye’de, sermaye piyasaları da yeniden şekilleniyor. Daha güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı ve adil bir piyasanın temellerini atmak adına Sermaye Piyasası Kanunu 30 yıl sonra yeniden yazılıyor. İşte bu yeni süreçte yer almak isteyen…
Peki, ‘kim bunlar, ne istiyorlar?’. Borsa dünyasını yerinden zıplatacak bu girişim ne, neler oluyor? “Bomba haber’ YARIN BORSAGUNDEM.COM’DA… Bizi izlemeye devam edin

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TILKI08 Ekim 2012 11:28

    Olması gereken tek şey adamına gore muamele yapılmaması.Gerisi hikaye

  • Tayfun07 Ekim 2012 14:06

    Devlet hazine bonosu aldı diye bir gecede kapatılan Demirbank, yine de bir gecede ruhsatı iptal denilerek kapatılan aktaş, halen çalışan fakat kapalı çukurova, kepez, bosya açılıp vatandaşı dolandıran EGS ler...Borsa mı?

  • alpay07 Ekim 2012 12:43

    e tabi sermaye piyasa kanunu yeniden yazılmadı. 30 yıldır soyup soğana çevirdiler milleti. ynei kanunla bi 30 yıl daha soyarlar. millet artık uyandı soymak için yeni bişeyler lazım!!!

  • Gercek07 Ekim 2012 11:09

    12 tl den 212 tl ye kagidi alana acimam...araci kurumlarda bazi adamlar vardir bunlar tahtayi yapan adamin pazarlamacisidir....oyleki 212 tl ye aldirir musterisine %5 ni alir cironun bu kadar basit ve acik...ve yasal....oyle olunca ondan sonra aglarsiniz ..spk napsin tezgaha gelmisiniz oyle yada boyle....2 bin tl maas alan adamin altinda porche nasil oluyor ....tum finans islemlerinde isler boyledir...her zaman tahtayi yapan kazanir..ve pokerde tum elleri goren bir el vardir...yatirim tavsiyesi degildir anlattiklarim hayal urunu bir roman seklinde bir yorumdur

  • 07 Ekim 2012 10:33

    GS de soyulmuş olabilirsinizde netas ı brisa da neden soyuldun almasaydın kardeşim uzaya gitmiş fiyattan..

  • 07 Ekim 2012 00:32

    GS , NETAŞ , BRİSA hisselerinde öyle böyle değil çok soyulduk.Paramızın üçte birinden fazlası yok oldu. Bu soygununa son verilsin diyorum ama imkansız. Neden mi?Paranın satın alamayacağı kişi ve kurum yok.Para kimde güç onda.Güç yobazlığı doğurur.Ky nın ne gücü var ki?Şirket sahipleri güçlü, istedikleri gibi at oynatırlar.30 dan alınan hisse şu an 10.50 Bunun neresi yatırım.Bunun adı bataklık.Hem de İMKB30 hissesinde.Buyrun burdan yakın.60000 tl 21000 tl oldu.Yatırım da ne yatırım..

  • EGS mağdurları.06 Ekim 2012 22:49

    Ben bir küçük yatırımcı olarak ilk olarak kapanan tüm tahtaların açılmasını vede yatırımcıyı zarara sokanlardan hesap sorulmasını bosadaki kpanan tahtaların ya açılması yada nekadar hissesi varsa devlet olarak yatırımcıların paralarının faiziylen birlikte iade edilmesini istiyorum .madem devlet bunları başımıza getiriyor ozaman dediklerimizi yaprınki yatımcınında güveni artsın.ozaman herkes BORSAYA gelir.

  • GS...06 Ekim 2012 11:14

    Yeter artık ne yaparlarsa yapsınlar artık,yatırım yapma adına ,üç kuruş kazanma sevdasına soyulmaktan bıktık...