E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKimse F.Bahçe'yi kurban edemez---

Kimse F.Bahçe'yi kurban edemez

Kimse F.Bahçe'yi kurban edemez
08 Eylül 2011 - 08:10 borsagundem.com

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik Gazeteport’a yaptığı açıklamada, “Hiç kimse, hiçbir kurum Fenerbahçe’yi kurban edemez” dedi.

UEFA Başkanı Platini’nin Fenerbahçe ile ilgili olarak yaptığı, “Fenerbahçe konusunda haklı olduğumuzu göreceksiniz.” Şeklindeki açıklamasından sonra Şenes Erzik’e ulaştık ve bazı sorular yönelttik. Erzik’e yönelttiğimiz sorular ve onun cevapları şöyle:
PLATİNİ SERT ÇIKTI DENEMEZ
-Platini Fenerbahçe’ye neden bu kadar sert çıkıyor?
Sert çıkıyor denir mi bilmem ama bunu Platini’ye sorun.
BUNLAR DERİN SULAR
-Fenerbahçe hakkında alınan kararın UEFA‘nın isteğiyle alındığı ortaya çıktı. Fenerbahçe’nin yöneticileri hapiste ve Türkiye’de özel yetkili mahkemeler var ve de içeriye bir giren bir daha senelerce çıkamıyor. Ayrıca mesela bir spor yöneticisine, seçim kampanyasında Başbakana karşı hareket edip, etmediği soruldu savcılık tarafından, yani Fenerbahçe olayında da Fenerbahçe yönetimini siyasi nedenlerle uzaklaştırmak amacı olduğu yönünde kuvvetli şüpheler var. Bu durumda, UEFA aldığı kararın Türkiye’de hapiste yatan Fenerbahçeli yöneticilerin durumunu daha da kötüleştirecek bir faktör olduğunun farkında mı?
Sizin bana bu söyledikleriniz beni aşar. Bunlar derin sular. Ama yargı süreci bitmeden konuşmam zaten bu konuda.
KİMSE FENERBAHÇE'Yİ KURBAN EDEMEZ
-Yargı süreci belki de 5 sene sürecek. Bizde bir zamandır özel yetkili mahkeme kuralları var, Almanya’da veya Fransa’da değiliz. Fenerbahçe bu arada biterse, kurban edilirse?
Fenerbahçe’yi hiç kimse, hiçbir kurum kurban edemez. (konuşmamız boyunca Erzik’in sesinin büyük bir heyecanla yükseldiği yer burası) Ben zaten yargı sürecini bekliyorum derken tüm yargı sürecini beklemeyi kastetmiyorum. Kastettiğim hani diyorlar ya, iddianame gizli, gizlilik mahkeme başlayınca ortadan kalkacak, işte iddianame üzerindeki gizliliğin kalkmasını kastediyorum. Şu ana kadar da hiç konuşmadım. Ama benim yanımda durup, resim alıp altına kafadan haber yazanlar var. Tekzip bile etmedim ama o haberler doğru değil. Ben konuşmadım hiç.
-Fenerbahçe yöneticileri size ulaşıp, sizinle konuşabiliyorlar mı?
Nasıl yani? Benimle konuşabiliyorlar mı ne demek?
-Yani size ulaşabiliyorlar mı telefonunuzdan?
Siz nasıl ulaştınız?
-Manchester-Galatasaray maçıyla ilgili şike iddiaları varmış, buna ne diyorsunuz?
Ben bu konuyu hiç duymadım, bilmiyorum. Ama bakın sizi temin ediyorum. UEFA hiçbir ülkeyi veya takımı oldu bittiye getirmez, düşünülmemiş bir karar almaz. Duruma bakarlar ve kendi yönetmelikleri ne diyorsa onu yaparlar. Siz de açın o yönetmeliği okuyun, göreceksiniz. Sizi temin ederim ki, Fenerbahçe kararı da böyle alınmış bir karardır.
GAZETEPORT

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Turhallı08 Eylül 2011 08:19

    Hepiniz koltuk peşindesiniz.2 Temmuz dan beri FB üzerinde büyük oyunlar oynanıyor bunu görmeyen kalmadı.Bu gün tükürüp ertesi günü yalamaya kalktınız.Hepiniz FB nin büyüklüğü altında ezileceksiniz.