E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Kimse ürkmesin, ekonomide tansiyon düşecek"---

"Kimse ürkmesin, ekonomide tansiyon düşecek"

Kimse ürkmesin, ekonomide tansiyon düşecek
14 Aralık 2016 - 06:12 borsagundem.com

ATO'nun yeni seçilen başkanı Baran'ı kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide ve dolarda yaşanan gelişmeler konusunda devletin gereken adımları attığını söyledi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ekonomide tansiyonun düşeceğini belirterek, “Kimse ürkmesin, ekonomide sakinlik yaşanacak” mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerinde Osman Gökçek’le yarışarak ipi göğüsleyen Gürsel Baran’ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul etti. Erdoğan, resmi programında olmayan görüşmede Baran’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.Edinilen bilgiye göre, görüşmede son günlerde ekonomide ve dolarda yaşanan gelişmeler gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide devletin gereken adımları attığını ifade ederek, “Esnafımız, tüccarımız, iş dünyası devlete güvensin. Olumsuz durum yaşanmaması için gerekenler yapılıyor. Hiç kimse ürkmesin, endişe etmesin. Ekonomide ve kurdaki artışta önümüzdeki dönemde sakinlik yaşanacak. Alınan tedbirlerle ekonomide yükselen tansiyon düşürülecek” dedi. Görüşmede yaşanan terör olayları ve ekonomideki etkileri de gündeme geldi. Baran, Erdoğan’a tüccara moral aşılamak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

PROJELERİ ANLATTI

Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kuzeni olan Baran, ATO’nun yeni yönetimi olarak uygulamaya koyacakları projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a detaylı bilgiler verdi. Baran, ATO üyelerinin kullanımı amacıyla düşük faizli Nefes Kredisi için bütçeden 100 milyon lira kaynak ayrılması konusunda Erdoğan’ı bilgilendirdi. (Hürriyet / Erdinç Çelikkan)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)