E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKıraç’tan dev formül---

Kıraç’tan dev formül

Kıraç’tan dev formül
07 Mart 2011 - 01:32 borsagundem.com

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Ünal Aysal başkanlığı için kimlerle görüştü

Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden İnan Kıraç, Adnan Polat başkanlığındaki yönetim kurulunun görev yapamaz hale geldiğini belirterek, ses getirecek açıklamalar yaptı. Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı Kıraç, Ünal Aysal’ın başkan adaylığı için öne çıktığını söyledi.
Aysal’la bizzat görüştüğünü kaydeden İnan Kıraç, “Galatasaray’ı geçmişte bu kadar dipte, bu kadar dağınık ve bu kadar kararsız görmemiştim. Yönetimin mali kongrede ibra edilmeyeceğini düşünüyorum. Ancak ibra edilmemelerini de çok yanlış buluyorum. Bu idare heyetinin devamı da aynı ölçüde yanlıştır. Kalmak isterlerse bir önergeyle idare heyetinin bütün yetkilerini genel kurul alabilir. Fakat yönetim tam çalışmaz hale gelir, felaket olur. Peki şimdi ne yapılmalı? Polat’tan sonra en fazla oyu alan Adnan Öztürk’le buluştum. Kendisine, ‘Bu işe talip misin?’ diye sordum. ‘Beraber olabilirsek çare bulabiliriz’ dedi. Faruk Süren’le de konuştum. ‘Onların altında olabilir misin?’ dedim. ‘Evet’ yanıtı verdi. Başkanlık için bulabildiğimiz bir kişi var Ünal Aysal. Ünal Aysal’la da görüştüm. Kendisi gerekirse maddi yardımı da yapacak güçte” dedi.
Kanaltürk’e konuşan Kıraç şöyle devam etti:
“Artık hadiseyi uzatmamak lazım. Eğer hadise uzar ve bir sene daha kaybedersek Galatasaray’da yaralanmış, pek çok sistemi yıkılmış bir yapı ortaya çıkacaktır. Ünal Aysal şirket idare etmiş, şirketlerin kimlerle idare edebileceğini bilen bir adam. Ali Dürüst de çok iyi çocuk. Belki futbolun başına geçebilir. Faruk Süren de bir yerde olacaktır, ama Ünal Aysal’ın altına girmeyi kabul etmiştir”
İnan Kıraç, Başkan Adnan Polat’tan randevu isteyeceğini ve görevi bırakması önerisinde bulunacağını da açıkladı.
Galatasaray İkinci Başkanı Işın Çelebi programa bağlanarak Kıraç’a yanıt verdi. Çelebi, “Galatasaray’ın borcu Sayın Kıraç’ın söylediği gibi 400-500 milyon lira değil. Kulüp 20 yıl önceki şartlarda yönetilmiyor. Galatasaray’ın dışarıdan 100 milyon dolar getirmeye de ihtiyacı yok. Bunları randevu alıp, Kıraç ve Aysal’a anlatabiliriz” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)