E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKırım Başbakanı'ndan Türkiye itirafı---

Kırım Başbakanı'ndan Türkiye itirafı

Kırım Başbakanı'ndan Türkiye itirafı
29 Aralık 2017 - 12:55 borsagundem.com

Kırım Başbakanı Sergey Aksenov Türkiye ile rekabeti kaldıramıyoruz dedi

Kırım Başbakanı Sergey Aksenov, Kırım’ın otellerde sunulan hizmet düzeyine göre Türkiye ile rekabeti kaldıramadığını bildirdi.

Başbakan Aksenov yaptığı açıklamada, “Konaklama tesisleri açısından Türkiye ile rekabeti genel olarak kaldıramıyoruz, fakat yapmamız gerekenlerin farkındayız. Otel sahipleri bizleri duyuyorlar” ifadesini kullandı.

Aksenov, “Hükümet organları olarak biz destek sağlamaya ve tur operatörlerinin yaşamlarını kolaylaştırma seçeneklerini aramaya hazırız. Kırım başarılı bir bölge olacak” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • don karleone29 Aralık 2017 19:52

    kırım güzel yer cennet gibi,antalyayla rekabet edemiyor çünkü servis kötü sovyetlerden kalma mantalite olduğu sürece rekabet edemezde bu fotoğraftaki adam da eski yer altı dünyasının elemanlarından şimdi başbakan gün gelir iş allah kırım yine tatarların olur

  • Tatar29 Aralık 2017 16:06

    Tabi ki rekabet edemezsiniz Kırım'ın deniz sezonu ne kadar ki sanki.Türkiye de deniz sezonu çok daha uzun.

  • tam komedi29 Aralık 2017 16:05

    YAHU BU DÜNYADA NE KADAR SALAK VAR !!! ALLAHIM BU KADAR SALAK KULLAR YARATMANIN SUALİ OLMAZ AMA BU KADARI FAZLA !! LAN OĞLUM ANTALYA NERE KIRIM NERE ? (6) (6) (6)