E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKırmızı kart böyle çıldırttı ---

Kırmızı kart böyle çıldırttı

Kırmızı kart böyle çıldırttı
18 Kasım 2012 - 07:10 borsagundem.com

F.Bahçe’yi 27. dakikada 10 kişi bırakan Caner neden ‘lisansımı yırtarım’ dedi

1-1 sona eren Eskişehirspor maçının 27. dakikasında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Caner, "Kırmızı kart gördüğüm için konuşursam ceza alırım. Ama şunu söyleyebilirim... Veysel Sarı bana 'Has.... lan' dedi. Fakat hakem benim söylediğimi düşünerek bana kırmızı kart gösterdi" dedi
Caner, FB TV'ye yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:
"Veysel ile hava topuna çıktık. Yere doğru düşerken, Veysel'in 'Bunu da vermeyeceksen neyi vereceksin' gibi bir şey söyledi. Ama ben ağzımı açmadım. Çocuğumun ölüsünü göreyim ki bir şey demedim. Lig TV'nin 22 kamerası var, onlarla incelesinler. Eğer benim bir şey dediğimi ortaya çıkarırlarsa, ben lisansımı yırtmaya hazırım. Ama ben haklı çıkarsam maçı yöneten lisansını yırtacak mı? Veysel'in çıkıp konuşmasını istiyorum."
"CANER'İN KÜFRETTİĞİNİ DUYMADIM"
Öte yandan pozisyonun içindeki Veysel Sarı'ya, Eskişehirspor cephesi röportaj yasağı getirdi. Veysel, Twitter'da ise şöyle yazdı; "Ben küfür etmedim. Caner'in de küfür ettiğini duymadım. Hakemin kararı. Ben de neden atıldığını anlamadım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB çe taraftarları.18 Kasım 2012 18:26

    Hassiktirlana KIRMIZI kart çıkartan hekeme bütün STAT ormandan kestik ÇAMI haken ANANIN damı diye bağırınca caba hakem şerefsizi bütün STADA kımızı kartmı gösterecek .şunu unutmayın hiç kimse kendi çocuğunun üzerine yemin etmez demekki birileri canerin canını çok kötü yakmış.madem hakem küfürü duymuş ozaman TV yonlara çıkıpta kendi çocuğunun üzerine yemin etsin ozaman spor seyircileri kim haklıysa ona dua eder haksızada beddua eder.