E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiKısa vadede 'TUT', uzun vadede 'AL'---

Kısa vadede 'TUT', uzun vadede 'AL'

Kısa vadede 'TUT', uzun vadede 'AL'
25 Nisan 2011 - 11:50 borsagundem.com

Analistler yatırımcılara kısa vadede TUT, orta vadede SAT ve uzun vadede AL önerisi veriyor

Piyasa oyuncuları geçtiğimiz hafta başında TCMB’nin politika oluşum kararı öncesinde temkinli davranıp “bekle ve gör” tutumu sergilediler. Ancak politika faiz oranını %6,25 seviyesinde sabit tutulması ve kısa vadeli TL ve döviz zorunlu karşılık oranlarının artırılması kararı sonrasında, tahvil ve bono piyasasında kazançlar gözlendi. Gösterge kıymet hafta içerisinde %8,20-%8,69 bandında işlem gördü ve haftayı 43 bp aşağıda %8,26 bileşik seviyesinden kapattı. 10 yıl vadeli kıymet ise haftayı 6 bp aşağıda %9,26 bileşik seviyesinden kapattı. Bu haftanın başlıca gündem maddesi Perşembe günü yayınlanacak olan Para Politikası Kurulu tutanakları ve Enflasyon Raporu olacak. Cuma günü yayınlanacak olan Mayıs–Temmuz İç Borçlanma Stratejisi önümüzdeki haftayı şekillendirecek. Haftanın diğer önemli verileri ise Salı günü yayınlanacak olan Reel Kesim Güven Endeksi ve Nisan ayı Kapasite Kullanım Oranı olacak.

İŞ YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zabıta kazım25 Nisan 2011 13:07

    arkadaşlar şirketler elinde olan hisseleri bize öneriyorlar. bankalar kaç aydır kaybettiriyor. küçük hisseler %100, %200 yaptı. ben 1,5 ay vakkodan ve tukaştan çıktım. thyao girdim. onlar ne yaptı, bu her zaman önerilen thyoa, bankalar vs vs ne yaptı. en iyi yol bildiğin yoldur. herkes kendine bir hisse seçsin. baksın işine..