E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizKısa vadeli göstergeler kar satışını işaret ediyor---

Kısa vadeli göstergeler kar satışını işaret ediyor

Kısa vadeli göstergeler kar satışını işaret ediyor
03 Şubat 2017 - 09:16 borsagundem.com

Kısa vadeli göstergelerin aşırı alımda olması ve momentumdaki zayıflama endekste kar satışları yaşanabileceğine işaret ediyor

Güne pozitif başlayan BIST-100 endeksi günü %0,63 yükselişle kapattı. Endeks orta vadede 83.800’den geçen orta vadeli düşüş trendi, kısa vadede ise 85.000 üzerinde kaldıkça yükseliş trendini devam ettirmesi ve uzun vadeli yükseliş kanalı içinde önemli direnç aralığı olan 89.500-90.000 aralığını hedeflemeye devam etmesi beklenir. Ancak kısa vadeli göstergelerin aşırı alımda olması ve momentumdaki zayıflama endekste kar satışları yaşanabileceğine işaret ediyor. Gün içinde 87.000 üzerinde yükselişin devamı beklenirken, endeksin 86.500 altına gelmesi durumunda kar satışlarının hızlanması ve güç kazanarak geri çekilmenin 85.000’lere doğru devamı beklenir. Bu seviyeye gerileme kısa vadeli yeni pozisyon açmak için değerlendirilebilir. Orta vadeli göstergeler ve ortalamalardaki eğilim kar satışları yaşansa da oluşan yükselişin çok kuvvetli olduğuna ve düzeltmelerle devam edebileceğine işaret ediyor. Kısa vadeli pozisyonlar için 86.500 gün içi zarar-kes seviyesi olarak takip edilmelidir. Gün içinde 88.500 ve üzerine oluşacak yükselişler ise kısa vadeli Sat-Al trade için satış fırsatı olarak değerlendirilebilir. Endeksin güne yataya yakın bir eğilimle başlamasını bekliyoruz.

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)