E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'​Kobani'de Türk askeri istemiyorlar'---

'​Kobani'de Türk askeri istemiyorlar'

'​Kobani'de Türk askeri istemiyorlar'
11 Ekim 2014 - 18:08 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'den IŞİD saldırısı altındaki Kobani'yle ilgili yeni bir açıklama geldi.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) kuşatması altındaki Kobani’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Türkiye'nin Suriye'ye kara birliği gönderip göndermeyeceği konusunda bir soruya "Kürtler Kobani’de Türk askeri istemiyor" yanıtını verdi.

Türkiye'nin koalisyonda yer alan ülkelerden biri olduğunu vurgulayan Kerry, "Aralarında Kürtlerin, Iraklıların, Suriyelilerin ve diğerlerinin olduğu farklı gruplar, Türk askerini Kobani’de istemiyor. Bundan dolayı herkesin sakin olması, yavaş adım atması gerekir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali12 Ekim 2014 11:25

    ABD dost musun düşman mısın belli değil. Kesin olan şu ki Orta Doğuda kan ve gözyaşı ile besleniyorsunuz ve petrol için varsınız.

  • bunlardan dosta olmaz postta11 Ekim 2014 23:45

    düşmanlarımız çok komplike düşünüyor amerika türkiyeden dahaiyi bir müttefik buldu her istediğini yapacak heryere saldırtabileceği şimdi bunlara sempatik gözükecek barzani abd ittifakı hayırlı olsun ne diyeyim türkiye orayı kurtarsa türkiye musallat ettikleri asalaklar belkıde uyanacak doğru adammış diyecekler ehli küffardan medet ummak daha aşağılk olmayı gerektirir hiristiyanlar orta afrikada müslümanları parça parça etti milyona yakın müslüman kaçtı neden avrupa yada amerika yoktu orda düşünün sadece yüksek insani değerler içinmi buraya geliyorlar hayır sadece para müslüman öldürme hırsı ve israil güvenli için şimdi pkk işd birbirini kırıyor umrumda değiller daha ben unutmadım pkkya amerikalrın attığı yardım sandıklarını yarın işine gelir abd işide destek verir bunların gemisi yürüsün de sadece diye uyanık olmak lazım

  • yalan11 Ekim 2014 22:30

    ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Türkiye'nin Suriye'ye kara birliği gönderip göndermeyeceği konusunda bir soruya "Kürtler Kobani’de Türk askeri istemiyor" yanıtını verdi.... Danimarka Meclis Başkanı Mogens Lykketoft, Türkiye'nin IŞİD ile mücadelede daha etkili rol oynamasını beklediklerini, kara harekâtının Türkiye liderliğinde Arap ülkeleriyle yapılması gerektiğini söyledi. Lykketoft "Batılı ülkeler kara harekâtına katılmaz" dedi. Suyundanda koy hep beraber tirit yiyelim. Bunlar bizi resmen SALAK yerine koyuyor.

  • yusuf islam11 Ekim 2014 22:06

    çünkü orda .p.k.k. var onlarda bizim düşmanımız niye istesinki hayinler törerisler.

  • Muharip torunu11 Ekim 2014 21:47

    Nasıl istesinler.40 binin üzerinde vatan evladını kalleşçe öldüren adamlar sırtını Türk Askerine yaslayabilir mi

  • AJANTR11 Ekim 2014 20:59

    ABD nin yeni bir oyunu. Adiler ne düşünüyorlar yine. Yakında kokusu çıkacak. Çıkmadan ben söyliyeyim. PKK VE YPG yok edilme girdabı yaşıyor. Türkiyenin hedefinde ise sadece bu iki terör gurubu var.

  • alabao11 Ekim 2014 18:54

    istemezler tabi türkler kurtardı diye halk türklere sempati duyarlar bunu göremeyecek kadar körmüsünüz.