E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKoç ile Özdemir'in arası yok---

Koç ile Özdemir'in arası yok

Koç ile Özdemir'in arası yok
29 Nisan 2012 - 10:28 borsagundem.com

Sarı-lacivertli yönetimin, sürpriz bir kararla "Onur" meselesi olarak gördüğü CAS'taki davasından vazgeçmesi Nihat Özdemir ile Ali Koç'un arasını açtı

Fenerbahçe'de muhalefet CAS'taki davanın geri çekilmesine tepki gösterdi. CAS'a açılan tazminat davası için "Namus davamız" diyen, ancak geri adım atan yönetimi topa tutan muhalefet, geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ne gidilememesi nedeniyle kasaya girmeyen 45 milyon euro'nun peşine düştü. Mevcut yönetimin muhtemelen, gelecek yıl da Avrupa'ya gitmemeye razı olduğunu ileri süren muhaliflerin, "Eğer gelecek sene de Avrupa'ya gidilmezse, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 45+45 milyon euro'yu bu yönetim Fenerbahçe kulübüne ödemeli. Kulübe zarar veren kimse, o bu parayı vermeli" yorumu yaptığı öğrenildi. Öte yandan Futbol Federasyonu yönetimi de böyle bir ödemenin gündemlerinde olmadığını belirtirken, federasyonunun son mali genel kurulda karara bağlanan ve onaylanan bütçesi dışında bir ödeme yapmasının mümkün olmadığı ifade edildi.
Türk futbolu zarar görmesin
Fenerbahçe'nin CAS'a açtığı davayı geri çekmesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. 45 milyon euro'luk tazminat davasından vazgeçilmesiyle ilgili olarak yönetim toplantısında büyük tartışmaların yaşandığı, Ali Koç'un davanın çekilmesine karşı olduğu Nihat Özdemir ve Cihan Kamer'in başını çektiği grubun ise davanın geri çekilmemesi durumunda sadece Fenerbahçe değil tüm Türk futbolunun zarar göreceği yönünde fikir bildirdikleri belirtildi. Koç'un davayı geri çekme kararı sonrasında toplantıyı terk ettiği ve bundan böyle basının önüne fazla çıkmayacağı öğrenildi.
Büyük cezalar gelebilirdi
Bu arada Fenerbahçe'nin CAS'taki davasını çekmesinin ardında UEFA'nın federasyonu tehdit etmesinin yattığı iddiaları kuvvetlenmeye başladı. Özdemir'in "Türkiye'nin zarar görmemesi için her şeyi yapıyoruz" açıklamasından yola çıkan spor hukukçuları, UEFA'nın TFF'yi sıkıştırdığını ve Fenerbahçe'nin davayı çekmemesi halinde Türk kulüplerine ve milli takıma büyük ceza verileceği tehdidini savurduğunu ileri sürdü. Bunun üzerine Fenerbahçe yönetiminin, Türk futbolunun sıkıntılı bir döneme girmemesi için "Onur" meselesi olarak gördüğü davasını çekmeye karar verdiği iddia edildi.
(fotomaç)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • magger29 Nisan 2012 10:35

    yetmedi mi beylerr 3 temmuz dan beri yazdığınız yalanlarr..kulüp daha güçlendi farkında değilmisinizzz??