E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKocaman 4 yıldıza makas attı---

Kocaman 4 yıldıza makas attı

Kocaman 4 yıldıza makas attı
08 Ağustos 2012 - 07:52 borsagundem.com

DEVLER Ligi’nde bu gece Vaslui’ye konuk olacak Fenerbahçe dün akşam son çalışmasını yapıp maçı beklemeye başladı

Aykut Kocaman, Romanya’ya yeni transfer Milos Krasic ve Joseph Yobo'nun yanı sıra Sezer Öztürk, Henri Bienvenu, Özer Hurmacı ile Özgür Çek’i götürmedi. 20 kişilik kafileyle Romanya’ya gelen Sarı-Lacivetliler’de deneyimli hocanın ilk maçın aksine bugün daha ofansif bir ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. İlk maçta başarısız bir görüntü çizen Semih’i kesecek olan Kocaman, Moussa Sow’u Kuyt ile birlikte çift forvet olarak sahaya sürecek. Alex ve Stoch ise hücuma destek verecek iki isim olacak.
“0-0” için oynarsak turu rakibimiz atlar
VASLUİ’NİN Teknik Direktörü Marius Sumudica, kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi. Sumudica, herkesin ilk maçtan sonra tur şanslarının arttığını düşündüğünü belirterek, “Ancak henüz birşey elde etmedik. Yarın 90 dakika boyunca çok zor bir maç olacak” dedi. Oyuncularıyla yaptığı toplantıda “0-0 için oynarsak hata yaparız” dediğini anlatan Rumen çalıştırıcı, şöyle konuştu: “Bu oyun tarzı tur şansımızı azaltır. Fenerbahçe tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Türkiye liginin henüz başlamadığını biliyorum. Bu nedenle ilk maçta biz daha hazırdık. Rakibimiz değer olarak bizden kat kat fazlalar ama ilk maçta klas bir oyun ortaya koyduk. Avantajımızı kullanmak istiyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)