E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKocaman çok sinirlendi---

Kocaman çok sinirlendi

Kocaman çok sinirlendi
25 Eylül 2012 - 07:19 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçının ardından sarı-lacivertli takımla ilgili konuştu. Eleştirilere sinirlendi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor karşılaşmasının ardından skoru ve son dönemde yaşadıkları kayıpları değerlendirdi.
Kocaman, "Maç öncesinde belirttiklerimi tekrarlıyım. Kaçıncı maç olduğunu bilmiyorum, hatırlamıyorum, yanlış bir şey söylemiyim. İçeride oynadığımız maçlarda, karşılaşma öncesinde en riskli maç olduğunu belirttim. Bunun ilk nedeni; arka arkaya zihinsel açıdan da fiziksel açıdan da sert maçlar oynadık. Kulüp olarak zor günlerden geçiyoruz. Maçların üzerimizdeki olumsuz tahribatı zor oluyor. Diğer neden ise bizim 2-0'dan 2-2'ye gelen maçın ardından yaşadıklarımızı iyi gözlemleyerek oynadılar. Düşüşü tahmin ettiler. Trabzonspor özellikle ikinci yarıda çok baskılı oynadı. Hücuma giderken; kaptırdığımız toplar kalemizde büyük sıkıntı yarattı. Her iki takım da maçı çok istediğini oynadıkları futbolla gösterdi. Marsilya maçındaki 2 puan çok ciddi bir kayıp. Bu maçın ardından da yaşanan kayıplar üzücü olarak nitelendiriliyor. Son dakikalardaki pozisyonları da düşününce çok olumsuz konuşmak istemiyorum." dedi.
"BENİM İÇİN ANORMAL AMA ÜLKEMİZ İÇİN NORMAL"
Son dakikalarda kalelerinde her maç pozisyon vermeleri hakkındaki eleştirilere cevap veren Aykut Kocaman, "Bu eleştiriler yanlış. Doğru yerden bir eleştiri değil. Marsilya maçında 2-1 olunca skor, topu sürekli ileri vurduk. Bugünkü maçta aynı durum söz konusu değil. İsim vermeyelim ama kaptırdığımız toplardan kontralar yedik. Top bizim ayağımızdaydı, kaybedilen toplarla atak yedik. Ülkemizde özellikle yerli teknik adamlarla ilgili şeyler söylenir. Benim için anormal ama ülkemiz için normal bir şey" diyerek sözlerini noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)