E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKocaman: En zor rakiple eşleştik---

Kocaman: En zor rakiple eşleştik

Kocaman: En zor rakiple eşleştik
10 Ağustos 2012 - 16:39 borsagundem.com

Fenerbahçe Taknik Direktörü Aykut Kocaman Spartak Moskova eşleşmesini değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Spartak Moskova ile eşleşmeyi NTV Spor'da değerlendirdi.
Kocaman şunları söyledi: "Kağıt üstünde en zorlu gözüken, gücü ve yaptığı yatırımı açısından Spartak Moskova duruyordu. Onunla eşleştik, durum bu. Suni çimde oynayacak olmamız bizi endişelendirmiyor.
12-13 günlük bir hazırlanma süremiz olacak. Bugünün üstüne biraz daha koyacağız. Yüzde 50-50 ortaklıkla geçecek bir maç olarak gözüküyor. Detaylarda avantaj sağlayan takım tura daha yakın olacak. Şu an itibariyle küçük de olsa lige erken başlaması rakibe avantaj sağlıyor."

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • en büyük TARAFATAR,FBçem.10 Ağustos 2012 16:58

    Yahu bu moskof gavuru ne yapmışki böyle karamsarlı konuşuyorsun tutturmuşsunuz bir emenike senin elinde emenikeden daha değerli oyuncular var.sen istemedinmi bu trans ferleri daha ne istiyorsunzaten bizim işimiz şampiyonlar ligini zaten alamayızda bahane aramayalım.senin önünde BARCELONA, REALMADRİD,MENÇ UNTD,B,DORTMND,SEN BUNLARI GEÇE BİLECEKMİSİNKİ bahane arıyorsun bari eleninde UEFA da neler yapabileceğiz ona bakalım.bu sene bu kadroylan birşey yapamazsan daha kulübün kapısınada uğrama.