E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKocaman oyuncularını uyardı---

Kocaman oyuncularını uyardı

Kocaman oyuncularını uyardı
25 Haziran 2012 - 06:46 borsagundem.com

Fenerbahçe’nin teknik patronu, 3 Temmuz’da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi sarı-lacivertli futbolculara, “Kampa hazır gelin” mesajı gönderdi

UEFA’dan gelen Şampiyonlar Ligi’ne katılım vizesiyle ayağa kalkan Fenerbahçe, 2012-2013 sezonu için 3 Temmuz Salı günü topbaşı yapacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman hazırlıkların başlamasına yaklaşık bir hafta kala oyuncularına uyarı mesajı gönderdi.
Futbolcularına daha önce özel çalışma programı veren sarı-lacivertli hoca, “Kampa hazır gelin” diyerek uyardı. 3 Temmuz’da Can Bartu Tesisleri’nde toplanacak olan sarı-lacivertli futbolcular, Kocaman’ın sezon sonunda verdiği çalışma programlarını uygulayıp, uygulamadıkları sorgusu ile karşılaşacak.
Çalışmalara hızlı başlamak ve zaman kaybetmemek için futbolcuların hazır gelmesini isteyen Aykut Kocaman; İstanbul, Topuk Yaylası ve Almanya kamplarından sonra takımını istediği düzeye getirmek için önlemler alacak. Özellikle Topuk Yaylası’nda yapılacak testlerden oyuncularının olumlu sonuçlarla ayrılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Kocaman, tatilde hazırlık yapan, fizik gücünü koruyan isimlerin kısa sürede ortaya çıkacağına dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, formayı kapmanın yolunun buradan geçtiğine de vurgu yaptı.
Sarı-lacivertli oyunculardan 3 Temmuz’a kadar eksiklerini gidermelerini isteyen Aykut Kocaman şimdilik kampa 25 futbolcu çağırdı. Yeni transferlerle bu sayı artacak, yeni sezonun kadrosu ise hazırlık maçları sonunda netleşecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)