E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKocaman'ın sıcak baktığı oyuncular---

Kocaman'ın sıcak baktığı oyuncular

Kocaman'ın sıcak baktığı oyuncular
23 Haziran 2011 - 20:54 borsagundem.com

Fenerbahçe'de taraftarın beklediği yabancı transferi konusunda sessizlik yaşanmaya devam ederken Kocaman yönetimden şu istekte bulundu

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da başlayacak olan Fenerbahçe'de taraftarın beklediği yabancı transferi konusunda sessizlik yaşanmaya devam ediyor.
Kadrosunda bulunan Bilica ve Guiza ile yollarını ayırmayı başaramayan sarı lacivertlilerde, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın, yabancı orta saha oyuncusu konusunda ihtiyacı olduğunu yönetime yinelediği, ancak mevcut oyunculardan daha iyi bir isim bulunması halinde sözleşme imzalanmasını istediği öğrenildi.
Transfer dönemi boyunca medyada yer alan yüksek maliyetli oyuncuların alınmasını istemeyen ve takım içindeki dengeleri bozmamaya özen gösteren Kocaman'ın, Fransa Ligi'nde yer alan henüz yıldız kategorisine girmeyen ancak gelecek vaad eden orta saha oyuncularına daha sıcak baktığı ifade edildi.
Bu arada İngiltere'nin Everton kulübü ile Yobo'nun bonservisi konusunda kesin anlaşma sağlayamayan yönetimin, bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşılık, alternatif isimler için arayışlara başladığı da iddia edildi.
Fransız internet siteleri son olarak sarı lacivertlilerin Nancy'nin başarılı stoperi Samba Diakite ile ilgilendiğini yazdı. Bu sezon 23 lig maçında görev yapan 22 yaşındaki oyuncu ile Lyon'un da yakından ilgilendiği iddia edilirken, Nancy kulübünün genç yıldız için 8 milyon euroluk bonservis bedelinde ısrarcı olduğu belirtildi.
İngiltere medyası ise dünden bu yana okurlarına duyurduğu, Fenerbahçe'nin Jermaine Jenas ile görüştüğü haberlerine yer vermeye devam ediyor. 28 yaşındaki Jenas'ı elden çıkartmak isteyen Tothenham kulübünün, gelen tekliflere açık olduğu ve sarı lacivertlilerin iyi bir teklifle Londra'ya gideceği de okuyuculara duyuruldu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şenol23 Haziran 2011 21:52

    futbolcu yüksek maliyetinin karşılığını veriyorsa sorun değil.herkes hakettiği parayı alır..maliyet olmasın diye sıradan futbolcuları alırsan sıradan bir takım olursun..