E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKöksal 2014 öngörülerini açıkladı---

Köksal 2014 öngörülerini açıkladı

Köksal 2014 öngörülerini açıkladı
07 Ocak 2014 - 09:59 borsagundem.com

TSPAKB Başkanı Köksal, “Piyasalarımızda yapılan yeni düzenlemeler, sağlam bir altyapı oluşturarak" dedi

TSPAKB Başkanı Attila Köksal, Sermaye Piyasasında Gündem’in Ocak sayısında 2013 yılını değerlendirdi ve 2014 öngörülerini paylaştı.

2014 yılında hedef daha güçlü bir altyapı

“Son yıllarda piyasalarımızda yapılan yeni düzenlemeler, sağlam bir altyapı oluşturarak, ülkemizin global alanda hak ettiği yere daha hızlı ulaşmasını amaçlıyor. Düzenlemelerin doğru uygulanmasıyla sermaye piyasalarımız daha güçlü bir hale gelecektir” diyen Köksal, Avrupa Birliği müktesebatıyla uyumlu yeni Sermaye Piyasası Kanununun; borsaların, aracı kuruluşların, ihraççılarına ve yatırımcıların pek çok ihtiyacını karşılayacağını ve yeni kanunla birlikte Birliğin de daha geniş bir üyelik tabanına sahip olacağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Küçük yatırımcı07 Ocak 2014 11:19

    B ve C grubu acilen kaldırılmalı. Yüzbinlerce yatırımcı hacimsiz tahtalarda hapsoldu. Borsaya hareket gelir, yatırımcı da gelir.

  • Küçük yatırımcı07 Ocak 2014 11:12

    Tahtalar likiditesizlikten, ilgisizlikten kırılıyor. Birçok hisse zirvesinden %75 düştü. SPK uyuyor. Yatırımcı borsaya tövbe dedi.