E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKolpa’nın bateristi hızlı borsacı---

Kolpa’nın bateristi hızlı borsacı

Kolpa’nın bateristi hızlı borsacı
16 Mayıs 2014 - 12:42 borsagundem.com

Borsagundem.com, gençlerin dünyasında fırtına gibi esen Kolpa Grubu’ndaki hızlı borsacıyı buldu

GÖKHAN TAŞÇI- BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL
 
Borsa dünyasında Kolpa bombası… Kendilerine özgü şarkıları ve albümleriyle lise ve üniversite gençliği arasında büyük bir hayran kitlesi oluşturan ünlü Rock grubunun üyesi Samuray Gökçe hızlı borsacı çıktı. Grubun bateristi Samuray Gökçe, sırrını Borsagundem.com’a anlattı.

Mercedes Benz’in organizasyonunda düzenlenen gençlik konserlerine katılan Kolpa Grubu’nun borsacı bateristi Gökçe, Trakya Üniversitesi’ndeki konserde borsagundem.com’a yaptığı açıklamada, “Ben borsayla bayağı ilgilendim. Zamanında çok da kazandım. Ama itiraf edeyim kaybettiğim de oldu” dedi. Konserler nedeniyle BİST’ten bir süredir uzak kaldığını belirten Samuray Gökçe konuşmasına şöyle devam etti:

“Şimdilik hisse almıyorum, borsadaki yatırımlarımı dondurdum. Ancak bu aralar, fırsat bulunca Foreks’i takip ediyorum.”

Borsagundem.com’un iPhone uygulamasını da kendi telefonuna indiren Samuray Gökçe, yatırımcılara mesaj vermeyi de ihmal etmedi: “Bu application’la büyük bir eksiğim ortadan kalktı. Artık hisse hareketlerini borsagundem.com’dan izleyeceğim.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)