E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiKonuşurken hat kesilirse paranız iade---

Konuşurken hat kesilirse paranız iade

Konuşurken hat kesilirse paranız iade
20 Ekim 2011 - 08:12 borsagundem.com

Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yeni kampanyalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi

Söz konusu şikâyetleri dikkate alan GSM şirketi Vodafone, şebeke problemlerinden dolayı konuşmanın kesilmesi durumunda, o konuşmanın bedelini müşterisine iade edeceğini açıkladı. Şirketin Bireysel Müşterilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone ülkeleri arasında ve Türkiye'de bir ilki hayata geçirdiklerini söyledi. Son beş yılda kapsama altyapısını yaklaşık 4 katına çıkaran Vodafone Türkiye'nin 'Akıllı Kapsama Teknolojisi' ve 'konuşması kesilen müşterinin parasını iade' kampanyasını tanıttı.
Öğüt, müşteri deneyimini ileriye taşımak için şebekelerini sürekli olarak geliştirdiklerini belirterek, "Özellikle 2009'un başından bu yana faaliyete aldığımız müşteri memnuniyeti odaklı stratejik program kapsamında, müşteri deneyimini sürekli olarak iyileştirmeyi hedefliyoruz. Bu çerçevede kapsama şebekemizi sürekli yatırımlarla geliştiriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada kapsama kalitemize o kadar güveniyoruz ki konuşmalarının kesilmesi halinde faturalı ve faturasız tüm abonelerimize otomatik olarak paralarını/dakikalarını iade ediyoruz." dedi. Bu iddiaları ortaya koyarken, en önemli performans göstergelerinden biri olan müşteri tavsiye skorunda da liderliklerini koruduklarını aktaran Öğüt, en yakın diğer operatörün 5 puan üzerinde bir skor farkı olduğunu aktardı. Vodafone aboneleri, bu kampanyadan Vodafone cep merkezlerine gitmeden, cep telefonları üzerinden 'Kapsama' yazıp 7000'e ücretsiz SMS atarak kampanyaya katılabiliyorlar. Tamamen mobil olarak tasarlanmış olan sistemde, konuşmanın kesilmesi halinde, sistem bunu otomatik olarak tespit ediyor ve bedel/dakika iade bilgisi aboneye SMS ile gönderiliyor. Aboneler kendilerine iade edilen dakikaları ve TL'leri 24 saat içerisinde kullanabiliyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)