E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüs sadece sağlık sektörünün hisselerini yükseltmiyor---

Korona virüs sadece sağlık sektörünün hisselerini yükseltmiyor

Korona virüs sadece sağlık sektörünün hisselerini yükseltmiyor
02 Mart 2020 - 13:29 borsagundem.com

Korona virüsün pandemi olacağı korkusu piyasaları sarsarken sağlık sektörü hisselerinin yanında birçok sektörün hisselerini yükseltmekte.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Virüs tüm dünyada 80.000'den fazla insana bulaştı ve 3000 civari insan hayatını kaybetti. Küresel tedarik zincirinin bozulacağı ve pandemi olacağı korkusu ise piyasaların çakılmasına sebep oldu.

Çinli yetkililer ise yeni tip korona virüs (2019-nCoV) salgınıyla mücadele etmeleri için tüm dünyadan tıbbi malzemelerin temini istedi.

Virüs ise sağlık sektörünün hisselerinin yanı sıra video konferans ve online oyun şirketlerinin hisselerini de yükseltti. 

CNBC’de Mad Money programını sunan Jim Cramer ise korona virüsün vurduğu piyasada alınacak teknoloji hisselerini sıraladı. Crammer virüsün yayılması durumunda insanların daha çok evde kalıp evde çalışacağını söyledi. Bu durum RingCentral ve Zoom gibi video konferans şirketlerine yaramakta.

Korona virüs New York'ta

Wall Street % 40 düşebilir, işte yapılması gerekenler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)