E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoronavirüsle ilgili kabus gibi açıklama---

Koronavirüsle ilgili kabus gibi açıklama

Koronavirüsle ilgili kabus gibi açıklama
08 Mart 2020 - 13:34 borsagundem.com

Dünyaya diz çöktüren koronavirüs nedeniyle bugüne dek 3 bin 500'den fazla kişi yaşamını yitirdi. Dünya çapında 105 binden fazla kişiye bulaşan virüs, son olarak İngiltere'nin en prestijli okullarından Oxford Üniversitesi'ne sıçradı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kızılelma09 Mart 2020 14:52

    hakikaten osmanlı imparatorluğuna saldırı haritasına benziyor korona virüs haritası nasıl yıkmak için osmanlı imparatorluğuyla mücadele, düşmanlık ve fitne  için çalıştılarsa o topraklarda bu günde kovit 19'korunma ve yok etmek için mücadele var hay kurban olduğum Allah'ım inşallah ülkemize bulaşmaz ne kadar zalim varsa onlara bulaşsın mazlumun ahı tahtından indirir sultanı ;) 

  • Cahil çocuk09 Mart 2020 08:49

    Maymunlar cehennemi filmini izleyin! Orada şu anki durumu güzel anlatmışlar.

  • Ömer09 Mart 2020 00:03

    Korkunun ky ye faydası yok. Ky düştükçe alır maliyet düşürür.

  • Yatırım Hesap08 Mart 2020 23:41

    habire korku pompalanıyor

  • YENİDUNYADUZENİ08 Mart 2020 22:27

    OSMANLIYI SİNSİ PLANLARLA  İSRAİL KURULSUN MENFAATLERİMİZ YÜRÜSÜN DİEYE YIKANVE ORTADOĞUYU BÖLE PERİŞANLIĞA SÜRÜKLEYEN ÜLKELER.  MAZLUMLARIN AHI SİZİN TÜMÜNÜZÜ V EİŞBİRLİKÇİLERİNİZİ DOLAŞACAK.  EN İYİ ÇÖZÜM ZÜLÜMDEN VAZ GEÇMENİZ VE OSMANLIYI TEKRAR İSRAİLİ YIKIP, AYIRDIĞINI O FİTNE ÜLKELERİNİ TEKRAR HYENİ OSMNALI OLARAK KURDURMANIZ HEMDE İVEDİ.   BENDEN DİMESİ. YTD.

  • Ankaraguclu08 Mart 2020 22:05

    Insanlar niye tedirgin cunku butun ulkeler ihracatimiz turizmimiz gelirlerimiz prestijimiz etkilenmesin diye gercek rakamlari soylemiyor sayi cok daha fazla ytd

  • Aliço09 Mart 2020 00:04

    Bizim turizm durursa dolar 10 lira olur. Ülkeye dolar turizmle girer

  • ..08 Mart 2020 19:59

    labaratuar işi bunlar... düşünün... büyük bir savaş var... abd atom bombası atamayacak...atacağı belliki sağlık sorunu oluşturacak, problem yapacak gizli labaratuar visürü olacak... örnek. içme suyu ile bulaşan bulaşıcı hastalıklar. bazı hayranlarda meydana gelecek saçma hastalıklar ve insana geçecek biyolajık hastalıklar. denizdeki balıklara bulaşıp insana geçecek. yani gelecekde savaşlarda başka olacak. 

  • kılıç08 Mart 2020 19:38

     BASIN DA BİR BÖLÜM SÜREKLİ HABER POMPALAYIP MİLLETİ KURKUTUYOR OYSAKİ DÜNYADAKİ ÖLÜM ORANINA BAKILNCA ÇOK KOMİK BİR RAKAM VAR MAKSATLARI NE ANLAMIŞ DEGİLİM ÇOGUNLUK ÖLÜMLER YAŞLILAR ONLARDA SOLUNUM YETMEZLİGİDİR .KORKUYA GEREK YOK TRAFİK KAZASINDA BİLE GÜNLÜK BİNLERCE ÖLÜM OLUYOR.

  • Vatan sever 08 Mart 2020 17:24

    Kimler yönlendiriyor sizi bu şekilde abartılı haber yazmanız için. Bu nasıl haber başlığı ki toplumu panik endişeye sevk ediyorsunuz

  • Socarralp08 Mart 2020 15:53

    Israrla korona pompalaniyor,büyutülecek birşey yok,düzeltmenin bahanesi dunyada ishalden olenlerın sayısı daha fazla,yazda geldi, en kotü geride kaldı bence.ytd.

  • VS08 Mart 2020 15:44

    NE YAPCAZ SUYU BİZ BETONLAŞALIM YETER

  • frkdl08 Mart 2020 14:15

    Önce film çekiyorlar biz kurgu zannediyoruz ama yıllar sonra dünyada yaşanıyor. Bu virüs olayı bile öyle hakeza su savaşları da öyle olacak. Bugün virüs ama yarın su savaşları patlak verecek coğrafyamızda ayık olmak gerekir.

  • su savaşı08 Mart 2020 13:47

    Dünyanın sonunu getirecek ve Türkiyenin başrol oynayacağı 3. Dünya Savaşı kesinlikle "SU SAVAŞLARI" olacak. Tatlı su kaynakları azalıyor, küresel iklim değişiyor, kuraklık artıyor, Ortadoğu bizim ülkemizden besleniyor. Ortadoğu'da beklenen yüzyılın savaşı kesinlikle su savaşıdır merkezi Türkiye olacak ülkem ne kadar hazırlıklı su savaşına çok kritik mesele varolma mücadelesine yön vereceğiz...Geleceğin petrolü su olacak. Bir damla su için binlerce hatta milyonlarca insan hayatı hiçe sayılacak. MAD MAX FURY filmi gerçek olacak...

  • Tövbe tövbee08 Mart 2020 22:08

    Virüs biter bu defa su bitti diye insanları korkutup negatif enerjiden beslenirler. Milyarlarca yıldır atmosferde devirdaim olan, doğal süreçler ile temizlenip tekrar tekrar kullandığımız su bitmez arkadaşım. Bugün bardağına doldurduğun su belki 1000 yıl önce yüz yıkanmasında kullanılıp topraktan oradan tekrar atmosfere oradan da tekrar yer yüzüne dönen su. Suyu belediyeler yada barajlar üretmiyor..