E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKOTEDER eğitimlere devam ediyor---

KOTEDER eğitimlere devam ediyor

KOTEDER eğitimlere devam ediyor
21 Mayıs 2014 - 16:17 borsagundem.com

Sektörün ihtiyaç duyduğu adımlara devam… 27 Mayıs’ta yapılacak olan programın konuları arasında borçlanma araçları ve KAP var

BORSAGUNDEM.COM
 
Borsaya kote şirket yöneticileri derneği KOTEDER, halka arz ve halka açıklık kavramlarına sıkışmış şirketlere, sermaye piyasası mevzuatında yer alan ancak çoğunluğun bilmediği alternatif kaynakları anlatmak, tanıtmak adına yeni bir eğitim programı düzenliyor. 27 Mayıs’ta yapılacak olan programın ilk bölümünde borçlanma senetlerinin ihracı, işlem görme koşulları ve işlem maliyetleri ele alınacak. Eğitimi Borsa İstanbul Kotasyon Müdürü Sertaç Karaağaoğlu verecek. İkinci bölümde ise Remzi Akalın, KAP ve bildirim esasları konusunu işleyecek.

Daha önce anonim ortaklıklara yönelik olarak Genel Kurul süreçleri, Elektronik Genel Kurul ve TTK uyarınca Web sitesi hazırlama zorunluluğu konularında eğitim gerçekleştiren KOTEDER,  27 Mayıs 2014’te yapılacak olan yeni eğitim ile ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı:
 
ALTERNATİF KAYNAK YARATMA EĞİTİMİ

 
“Türkiye’de Sermaye Piyasası hisse senetlerinin halka arzı ve halka açıklık kavramlarına sıkışmış durumda. Oysa Şirketlere hisse senetlerinin halka arzı dışında alternatif kaynak yaratma konusunda imkan sağlayacak pek çok araç Sermaye Piyasası mevzuatında yer almaktadır.

Borçlanma araçlarının yaygın bir finansman alternatifi olarak kullanılmasına katkıda bulunmanın, bu araçlardan Şirketlerimizin yaygın bir şekilde faydalanmasının sağlanmasının bir yolu da bu araçlarla ilgili yaygın ve yoğun eğitimler düzenlemektir. Bu çerçevede Koteder Borsaya Kote Şirketler Yöneticileri Derneği olarak Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu (SPL) ile birlikte 27.05.2014 tarihinde borçlanma senetlerinin ihracı, işlem görme koşulları, işlem maliyetleri konusunda bir eğitim düzenledik. Eğitmenimiz Borsa İstanbul Kotasyon Müdürü Sn.Sertaç Karaağaoğlu.

Eğitimin ikinci bölümü ise Kamuyu Aydınlatma   ve KAP Bildirim Esasları. Dinamik düzenlemelerin yapıldığı ve yatırımcıların faydalanması açısından çok önemli gördüğümüz bu konuda konunun uzmanı Remzi Akalın tarafından katılımcılarla paylaşılacaktır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)