E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakKöyceğiz İstanbul'un yarısı ön taleple satıldı---

Köyceğiz İstanbul'un yarısı ön taleple satıldı

Köyceğiz İstanbul'un yarısı ön taleple satıldı
12 Mayıs 2014 - 06:14 borsagundem.com

Sinpaş Yapı, yeni projesi Köyceğiz ile köy hayatını İstanbul’a taşımayı amaçlıyor

Bu yıl 40. yılını kutlayan Sinpaş Yapı, Sancaktepe’deki 6. projesi için çalışmalara başladı. Satış değeri 180 milyon lirayı bulan projede köy hayatı İstanbul’a taşınacak. Yavuz Karaman'ın Milliyet'teki haberine göre Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, 291 konuta yer verilen projede dış cepheden sosyal alanlara kadar her alanda doğal bir hayat özlemi çekenlerin düşünüldüğünü söyledi. Çelik, inşasına başlanan Köyceğiz’de konutların yüzde 50’sini sattıklarını belireterek, projeyi Mayıs 2016’da tamamlayacaklarını ifade etti.

Köyceğiz’de diğer projelerinde olduğu gibi yeşil alana ve su öğelerine geniş yer verdiklerini anlatan Çelik, “Projeyi 2500 metrekarelik biyolojik bir gölün etrafına yerleştirdik. Köy kahvesi, çeşmesi, meydanı, taş dokusu ve çınar ağaçları ile sıcak bir ortam yaratacağız” dedi.  Çelik, şunları söyledi:

“Sunduğu doğal yaşam olanakları, geniş bir biyolojik gölet etrafında geliştirilmiş doğal yaşam konsepti, meyve bahçeleri ve orta kahvesiyle, büyük ilgi gören Köyceğiz projesinde, dairelerin % 50’si ön talep döneminde şimdiden satıldı” diye belirtti.
Sinpaş bünyesinde faaliyet gösteren Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, ise 5 ila 11 katlı bloklara yer verdikleri projede yaklaşık 1200 kişinin yaşayacağını ifade etti.  

GÖL MANZARALI

Sancaktepe’de 26.000 metrekare arazi üzerine inşa edilen Sinpaş Köyceğiz, 5 ila 11 katlı bloklardan oluşuyor. Tüm blokların 2500 metrekarelik biyolojik göl ve peyzaj manzarasına hâkim olması ve arka cepheli konut bulunmaması, Köyceğiz evlerine ayrı bir değer katıyor. Yeşil alanı 8 bin 600 metrekare olarak projelendirilen Köyceğiz’de, 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

LANSMANA ÖZEL % 10 İNDİRİM 

1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tipleri bulunan Köyceğiz’de, daire fiyatları 317 bin 400 ile 913 bin 900 TL arasında değişiyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı projede, Sinpaş Yapı’nın ilgi ile karşılanan Nefes Aldıran Ödeme Planı kampanyası Liva ve Altınoran projelerinde olduğu gibi Köyceğiz’de de geçerli. Kampanyada, yüzde 10 peşinat sonrası yüzde 10’luk bölüm 12 ay taksitle vade farksız ödeniyor. Geri kalan kısım için 14 ay sonra, gerekirse banka kredisi kullanarak, 120 aya varan vade gibi seçenekleri sunuluyor.

TESLİMLER BU YIL BAŞLIYOR

Ahmet Çelik, Ankara’da hayata geçirdikleri Altınoran projesinde bugüne kadar 2.600 konutu satışa sunduklarını ve bu konutların yüzde 83’ünü sattıklarını söyledi.
1 milyon 850 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçen
 projenin Türkiye’deki en büyük konut projesi olduğunu söyleyen Çelik, “Çankaya Oran’daki projemizde 2 milyon metrekare inşaat yapacağız. İlk etap teslimlerine bu yıl ağustosta başlıyoruz. Proje içinde ulaşımı sağlayacak teleferik hattı ise bu yaz tamamlanacak” dedi. 

Konutlar yedi ayda % 40 prim kazandı

Kılıçoğlu Group şirketlerinden biri olan Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life projesi, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı. Buna göre, 2013 yılı Eylül ayında 4.500 TL metrekare fiyatı ile satışa çıkan proje 6.500 TL metrekare satış fiyatına ulaştı. 3. Köprü ve E7 bağlantısının etkisi ile projenin tamamlandığında yüzde 80 prim yapması bekleniyor.
Şirket olarak yatırımcıya kazandıracak lokasyonları seçtiklerine dikkat çeken Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç projenin toplamda 6 blokta yaklaşık 304 konut, 24 mağazayı içerdiğini söyledi. Kılıç, “Senatör Gayrimenkul, ilk projesinde 7 ay gibi kısa bir dönemde yüzde 60’nın satılması yatırımcılardan tam not aldığını gösteriyor” dedi.

Evim Kadıköy’de faizi sıfırlayacak

550 konutluk ilk etap satışlarının devam ettiği Evim Kadıköy projesinde kampanyalı satışlar devam ediyor. Anka Group tarafından Kadıköy fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen projeden konut almak isteyenler sıfır peşinat ya da sıfır faiz seçeneklerinden faydalanabiliyor.

Toplam 2 bin 500 konut tan meydana gelen proje, 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede, 3 etapta 4 blok yer alıyor.
Fitness center, squash gibi sosyal donatılara yer verilen projede, teraslı daireler, butik Çarşı, özel sinema odası, kütüphane sıralanıyor. Evim Kadıköy’de teslimler 2016 Ocak’ta yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)